Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

"Δέντρα, πολλά δέντρα" της Ρούλας Γεωργακοπούλου στη Λέσχη Ανάγνωσης του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ

on .

lesxh argw dentra

Η Λέσχη Ανάγνωσης του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά με την παρουσίαση και συζήτηση βιβλίων σύγχρονων συγγραφέων.

"Στην πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση θα συζητήσουμε με τη συγγραφέα Ρούλα Γεωργακοπούλου το νέο της βιβλίο «Δέντρα, πολλά δέντρα» (εκδόσεις Πόλις)".

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 20:00, στα γραφεία του Συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 20 & Καραολή-Δημητρίου, στο κέντρο του Χαλανδρίου).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος Γεωργία Τεμπέλη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλό του 

Ανατομία της πιο ουσιαστικής σχέσης της ζωής μας -της σχέσης με τη μητέρα- και ταυτόχρονα ύστατος αποχαιρετισμός, κατάδυση στον εαυτό, οικογενειακή ιστορία και ανασύνθεση μιας εποχής, είναι το βιβλίο της Ρούλας Γεωργακοπούλου. Αστείο και τρομερό, συγκινητικό και σκληρό, δεν μιλάει απλώς για τη βιολογική μητέρα, φορέα της επιθυμίας και της απαγόρευσης, αλλά για το "μητρικό", τη βάση, δηλαδή, πάνω στην οποία στηρίζεται το αίσθημα ότι υπάρχουμε, τα όνειρα, οι σκέψεις μας, η δυνατότητά μας για δημιουργία. Ένας κόσμος αινιγματικός, μαγικός, κάποτε απροσπέλαστος, ζωντανεύει με απαράμιλλη χάρη γραφής, ψυχαναλυτική ένταση και σουρεαλιστική φαντασία.

Έκδοση Μάρτιος 2018