Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 23:31

Με μουσική και τραγούδια έκοψε τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ

argw xalandriou pita

Με μεγάλη συμμετοχή και σε ενθουσιώδες κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού - Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ» στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου.

Κατά την κοπή της πίτας όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων που παρέστησαν, εξήραν με τις ομιλίες τους τον ρόλο και την προσφορά του Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ» στο μικρό διάστημα λειτουργίας του.

argw xalandriou pita 3

Η βραδιά συνεχίσθηκε με πρόγραμμα από 8μελή ορχήστρα νέων μουσικών που φοιτούν στο Μουσικό Λύκειο Παλλήνης, οι οποίοι με το κέφι και τη ζωντάνια τους ενθουσίασαν το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια τους, και ολοκληρώθηκε με φαγητά και κρασί που περίμεναν τους καλεσμένους.

argw xalandriou pita 2

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος, ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι η πόλη μας» κ. Γιώργος Θωμάς, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι κα Χρυσούλα Μάζη, κ. Τάσος Ευσταθίου, κ. Γιώργος Λιερός και κ. Θωμάς Βαρδουλάκης, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής κα Σοφία Κορωναίου, ο γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας κ. Γιώργος Χριστόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ρεματιάς και Περιβάλλοντος Χαλανδρίου-Πεντέλης κα Κέλλυ Δάνου, ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου κ. Δημήτρης Βασιλάκης, ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΠΑ κ. Αλέξης Οικονομίδης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων κ. Αθανάσιος Υφαντόπουλος και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

argw xalandriou pita 5

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΡΓΩ» ευχαριστεί θερμά όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται σε όλους μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία, με νέους ορίζοντες, σκέψης, δράσης, κοινής συμπόρευσης.

argw xalandriou pita 4

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.