Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Εκδηλώσεις στο Beverley Café Bistrot 9 & 11 Οκτωβρίου

on .

beverley logo

Οι Δευτέρες στο Beverley Café Bistrot στο Χαλάνδρι αποκτούν αφορμή για όμορφα ταξίδια στον χώρο της μουσικής, των εικαστικών και της λογοτεχνίας. Παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές βραδιές, συζητήσεις και εκθέσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους του Beverley.

  • Τo Beverley Café Bistrot παρουσιάζει το πρωινό της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 11:00-13:00, στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων: “Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια”, την 3η Διάλεξη του Νίκου Πολυχρονάκη (Certified Parent Effectiveness Trainer, Σύμβουλο PCA) με τίτλο «Πειθαρχία χωρίς τιμωρία».

arnall

Στην συνάντηση θα μιλήσουμε για τις παραδοσιακές μεθόδους τιμωρίας και δωροδοκίας και τους κινδύνους που εγκυμονούν. Θα γνωρίσουμε εναλλακτικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων και συγκρούσεων με τα παιδιά μας, να αντιμετωπίζουμε το θυμό και να τα ενθαρρύνουμε με τρόπο εποικοδομητικό. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε τη σχέση μας μαζί τους και να διακρίνουμε τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού.

****** 

Κύκλος Εκδηλώσεων «Στο πατάρι του Beverley» - Εκδηλώσεις για παιδιά
«O παιδικός κόσμος του Beverley» - Κάθε Τετάρτη 17:30-19:30

Στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων για παιδιά, το Beverley οργανώνει στο πατάρι του, από τα μέσα Σεπτέμβρη 2017, μια σειρά παρουσιάσεων παιδικών βιβλίων και μουσικοθεατρικών δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους.

  • Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:30, οι Εκδόσεις Μίνωας και η συγγραφέας Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη θα παρουσιάσει το παιδικό βιβλίο «Το παρεάκι των λουλουδιών».

pareaki louloudiwn

Φίλες αχώριστες και αγαπημένες είναι η Μαργαρίτα, η Ορτανσία και η Παπαρούνα. Μέχρι που ένα νέο μέλος μπαίνει στην παρέα και την κάνει άνω κάτω! Το Άφυλλο Τριαντάφυλλο συμπεριφέρεται άσχημα στα τρία κορίτσια με μόνο σκοπό να τις χωρίσει! Μπορεί η πραγματική φιλία να νικήσει;

Συγγραφέας: Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη
Εικονογράφηση: Χρύσα Σπυρίδωνος

«Το παρεάκι των λουλουδιών» θα παρουσιαστεί από τη συγγραφέα Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη ενώ τα παιδιά θα φτιάξουν πολύχρωμα ζαχαρένια λουλούδια με τη βοήθεια της pastry chef του Beverley.

Beverley Café Bistrot
Πλ. Ελευθερωτών 10, Χαλάνδρι
τηλ.: 2155150373

Το MyXalandri.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.