Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:51


Ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου ΑΡΓΩ παραμένει δημιουργικός και κοινωνικά δραστήριος, έστω και «εξ αποστάσεως», μέσα από τις “θάλασσες” του διαδικτύου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου ΑΡΓΩ:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

όπως σας είχαμε ενημερώσει, από τις πρώτες μέρες του Μάρτη αποφασίσαμε την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, προκειμένου με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στη διασφάλιση της πρόληψης από την πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας.

Το κάναμε γιατί ξέρουμε ότι σήμερα Πολιτισμός είναι η αναγνώριση της ανάγκης να μείνουμε σπίτι μας για να μείνουμε υγιείς και να συνεχίσουμε. Η πίστη στη δύναμη της Επιστήμης και η αγάπη μας στον Άνθρωπο και τη Ζωή, μας υπαγορεύει να αυτοπροστατευτούμε και να προστατέψουμε τους γύρω μας. Μένουμε σπίτι για να διασώσουμε ό,τι αγαπάμε!

Μένουμε σπίτι, παραμένοντας δημιουργικοί!

Το ότι αναστείλαμε τις δράσεις μας δεν σημαίνει ότι μένουμε ανενεργοί. Στις αναπάντεχες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, προσπαθούμε να παραμένουμε δημιουργικοί και κοινωνικά δραστήριοι, έστω και «εξ αποστάσεως».

Αναπροσαρμόσαμε γρήγορα τους τρόπους δράσεων και λειτουργίας του Συλλόγου μας, με βάση τις νέες ανάγκες της εποχής, επανασχεδιάζοντας τα κοινά ταξίδια που θα κάνουμε μαζί.

Η «Αργώ» μέσα από τις θάλασσες της τεχνολογίας και του διαδικτύου θα συνεχίσει να ταξιδεύει και να βρίσκεται κοντά σε όλους μας:

  • Ήδη, δημιουργήσαμε στο Youtube το κανάλι του Συλλόγου μας όπου θα μπορούμε να παρακολουθούμε προηγούμενες και επόμενες δραστηριότητες, τις θεατρικές παραστάσεις, τις εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες, παρουσιάσεις κ.λπ.
  • Με την Ομάδα Τεχνολογίας δημιουργούμε ηλεκτρονική πλατφόρμα ζωντανών παρουσιάσεων και τηλεπικοινωνίας.
  • Το Cine Αργώ αξιοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα θα συνεχίσει να παρουσιάζει ταινίες.
  • Μερικές από τις Ομάδες μας συνεχίζουν πλέον διαδικτυακά, μέσω ομαδικών τηλεσυνεργασιών τη λειτουργία τους.

Φίλες και φίλοι,

οι καιροί είναι δύσκολοι, απαιτούν προσοχή και σύνεση. Ο καθένας μας χωριστά και αργότερα όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να φανταζόμαστε, να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε.

Και όταν έρθει ξανά η «Άνοιξη» θα πραγματοποιήσουμε πάλι μαζί όλα αυτά που τώρα φαίνονται μοναχικά αλλά είναι σημαντικά και θα γίνουν συλλογικά!

Τώρα όμως είναι ώρα ευθύνης. Ξέρουμε ότι το αύριο θα είναι δύσκολο. Ο καθένας μας το ξέρει και γι’ αυτό σχεδιάζει τα επόμενα βήματα που θα ανταμώσουν τα βήματα όλων μας. Θα γίνουμε ξανά συνοδοιπόροι και θα δημιουργήσουμε νέα δρώμενα, γεμάτα καινούργιες ιδέες.

Κρατιόμαστε δυνατοί, ψύχραιμοι και αισιόδοξοι!

#Μένουμε_σπίτι   #Μένουμε_δυνατοί

#Παραμένουμε_δημιουργικοί   #Παραμένουμε_αισιόδοξοι

Το Κανάλι του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩ στο Youtube

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.