Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

"42χρονος αισθάνεται πλέον μόνος στο τμήμα αισθησιακών ταινιών του τοπικού βίντεο κλαμπ"

on .

chu.and.other.guy

ΧΑΛΑΝΔΡΙ — Ιδιαίτερα μόνος αισθάνεται κάτοικος της περιοχής όποτε επισκέπτεται το τμήμα αισθησιακών ταινιών του τοπικού του βίντεο κλαμπ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος Άλκης έχει απορήσει ιδιαίτερα βλέποντας τους επισκέπτες του συγκεκριμένου τμήματος να μειώνονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, σε βαθμό που πλέον δεν είναι λίγες οι φορές που δεν συναντάει κανέναν.

«Θα περίμενε κανείς πως θα χαιρόμουν καθώς πλέον δεν υπάρχει λόγος ντροπής», εξήγησε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Άλκης. «Ωστόσο στην πραγματικότητα όλοι οι θαμώνες του τμήματος αισθησιακών ταινιών είχαμε αποκτήσει έναν άγραφο κώδικα μεταξύ μας, καθώς και μια συντροφικότητα. Είχαμε πλέον μάθει τι προτιμούσε ο καθένας, συζητούσαμε τα νέα από τον χώρο, στηνόμασταν μαζί στην ουρά για τις καινούριες κυκλοφορίες και φυσικά δεν ανταλλάσσαμε ποτέ χειραψίες. Τώρα έχω μείνει μόνος. Μα που πήγαν όλοι; Νοικιάζω πορνό από τις εποχές του VHS και αλήθεια αυτό πρώτη φορά το συναντάω» κατέληξε απορημένος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες της Ελένης, αδερφής του 42χρονου Χαλανδριώτη, ο Άλκης υπήρξε μεγάλος θιασώτης των ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου από την εποχή που πήγαινε σχολείο. «Τον θυμάμαι να κοιτάει λοξά, κάπως τρομαγμένος τις σκάλες που πήγαιναν στο υπόγειο, στον απαγορευμένο για μας χώρο. Λίγο καιρό μετά είχε βγάλει πλαστή ταυτότητα προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος. Δύο πράγματα δεν θα ξεχάσω ποτέ: τα δάκρυα την ημέρα που το βίντεο «έφαγε» το αγαπημένο του πορνό και τα γουρλωμένα του μάτια την ημέρα που νοίκιασε το πρώτο DVD».

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Άλκης δηλώνει ανήσυχος για το μέλλον: «Αυτή η μοναξιά με κάνει να αισθάνομαι πως κάνω κάτι κακό, πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εκεί. Ίσως σταδιακά σταματήσω και εγώ να πηγαίνω, άλλωστε τα ωραία πράγματα δεν έχουν αξία αν δεν τα μοιράζεσαι. Ελπίζω μόνο να μην αναγκαστούν να κλείσουν τα βίντεο κλαμπ από την έλλειψη πελατείας γιατί δεν ξέρω που αλλού θα μπορεί ο κόσμος να βρίσκει πορνογραφικό υλικό», κατέληξε.

Η είδηση είναι από ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ