Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

on .

 

 

Sexy Girl.1

Απαιτήσεις στο σεξ δεν έχουν μόνο οι άντρες, των οποίων τις επιθυμίες έχουμε συνηθίσει έως και... βαρεθεί να ακούμε, αλλά και οι γυναίκες.

Το κρεβάτι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την υγεία του ζευγαριού, για αυτό καλό θα ήταν να αρχίσουν οι άντρες να δίνουν λίγη παραπάνω βάση σε ορισμένα θέματα που απασχολούν τη γυναίκα και που αν δεν εφαρμόζονται τις «ξενερώνουν».

Ποια είναι αυτά; Δείτε παρακάτω...

1. «Ναι» στα προκαταρκτικά: Οι γυναίκες είναι εγκεφαλικά όντα. Δεν μπορούν να μπαίνουν στο ψητό χωρίς προετοιμασία. Βέβαια αυτό δεν ισχύει πάντα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γυναίκες θέλουν μια εισαγωγή στο θέμα, που θα τις κάνει να νιώσουν οικεία, να αφεθούν και να «ανάψουν». Μην τα αμελείτε!

2. Ψεύτικος οργασμός VS πραγματικός: Αγαπητοί άντρες, η ατάκα «δεν έχω προσποιηθεί ποτέ αγάπη μου οργασμό», που ακούτε συχνά από τις γυναίκες, 9 στις 10 φορές είναι ψέμα! Ήρθε ο καιρός να μάθετε να ξεχωρίζετε τη προσποίηση από την αλήθεια κι όταν καταλαβαίνετε πως κάτι δεν πάει καλά, μην το αφήνετε στη μέση! Ασχοληθείτε μέχρι να φτάσει και η γυναίκα στο σημείο που φροντίζει πάντα να φτάνετε εσείς!

3. Έχουν και οι γυναίκες δικαίωμα για στοματικό σεξ: Μην είστε εγωιστές. Δεν μπορείτε να αποφεύγετε το στοματικό σεξ, τη στιγμή που εσείς το απαιτείτε και το ζητάτε μάλιστα πιο συχνά και από το απλό σεξ.
Όμως προσοχή, γιατί υπάρχουν και αυτοί που δείχνουν υπέρ του δεόντως ζήλο, με αποτέλεσμα αντί να προκαλούν την απαραίτητη διέγερση, να προκαλούν εκνευρισμό και γέλιο! Το πιο αστείο δε της υπόθεσης, είναι οι ήχοι που βγάζουν, οι οποίοι δεν προσιδιάζουν στη περίσταση! Αφού το κάνεις βρε αδερφέ, κάντο έστω σωστά και κυρίως... αισθησιακά!!!

4. Normal διάρκεια: Οι γυναίκες δεν ζητάνε ούτε μαραθώνιο, ούτε ευχάριστο μουσικό διάλειμμα των 5 λεπτών! Βρείτε τη χρυσή τομή στο θέμα της διάρκειας. Ελέγξτε τον εαυτό σας για να μπορεί και η γυναίκα να ευχαριστηθεί! Αν πάλι θέλετε να αποδείξετε τι αξίζετε και το... κουράσετε, μάλλον βαρεμάρα θα προκαλέσετε, παρά ηδονή.

5. ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ στα απαραίτητα σημεία!!! Εντάξει δεν είπαμε να έχετε δέρμα μωρού, ούτε να περιποιείστε τον εαυτό σας όσο εμείς, αυτό θα ήταν άλλωστε αντιαισθητικό. Περιποιηθείτε απλώς και εσείς τα απαραίτητα σημεία. Είναι θέμα υγιεινής και αισθητικής. Μην το αμελείτε! Άντρας είστε όχι αρκούδα. Θα σας άρεσε εσάς να είναι η σύντροφός σας... απεριποίητη; Δεν νομίζω. Για αυτό σας λέμε... λυπηθείτε την καλέ!

πηγή:star.gr