Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

on .

mesamazikhsmetaforas

Λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων για την εργατική Πρωτομαγιά, την Τρίτη 1η Μαΐου 2018, στη γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός) δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών, από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 8:00 το πρωί. Στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 9:00 το πρωί και από τις 6:00 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας και στο ΤΡΑΜ από την έναρξη της λειτουργίας έως τις 6:00 το πρωί.

Επίσης λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από το Σύνταγμα και Χ97 από το Ελληνικό. 

Οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται από τις 09:00 έως τις 21:00. 

Ματαιώσεις δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) θα συμμετέχει την Τρίτη 1 Μαΐου 2018 στην 24ωρη απεργία, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς και με διάρκεια από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 30/04/2018 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τρίτη 01/05/2018.

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα (Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.