Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 13:57

Τα ΚΑΠΗ Χαλανδρίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Πλημμύρισε ευχές, μελωδίες και χαμόγελα η κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ζήση, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Χαλανδρίου, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία της Χορωδίας 60+, της οποίας τα μέλη υπό την καθοδήγηση της μουσικοπαιδαγωγού και μαέστρου Ρίας Θεοδώρου ερμήνευσαν γιορτινές μελωδίες, ενώ τα χορευτικά των μελών του Ιδρύματος Ζήση συμπλήρωσαν την εορταστική ατμόσφαιρα.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος Θεμάτων Υγείας και Στήριξης Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Γιάννης Λαδόπουλος, ευχαριστώντας θερμά όλους για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως το Ίδρυμα Ζήση για τη φιλοξενία, αλλά και τη Χορωδία 60+ που πλαισίωσε την εκδήλωση, ευχόμενος σε όλους μια καλή χρονιά.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, εξαίροντας τον ρόλο των εργαζομένων στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Με το βάρος της ευθύνης της εκ νέου ανανέωσης της εμπιστοσύνης των πολιτών του Χαλανδρίου στο πρόσωπό μου και στους ανθρώπους της διοίκησης, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, με στόχο την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου και την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, διορθώνοντας λάθη και ελλείψεις της προηγούμενης θητείας». Ανακοίνωσε επίσης συμφωνία του Δήμου με μεγάλο διαγνωστικό κέντρο του Χαλανδρίου, που θα παρέχει και στα μέλη των ΚΑΠΗ μεγάλες εκπτώσεις στη συμμετοχή τους, σε όλες τις εξετάσεις που συνταγογραφούνται. «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα ως μέρος της προσπάθειας να μειωθεί στοιχειωδώς η απώλεια εισοδήματος των νοικοκυριών. Όλα τα μέλη θα έχετε πρόσβαση σε αυτή τη νέα παροχή με την κάρτα μέλους των ΚΑΠΗ. Καλή χρονιά και υγεία σε σας και τις οικογένειές σας», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν καλή χρονιά στα μέλη των ΚΑΠΗ, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάνια Καραγιάννη, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χριστίνα Μαχαίρα, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστας Ευθυμίου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα κυκλικής οικονομίας Γεράσιμος Λυμπεράτος, η αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Ευαγγελία Γιακουμάτου, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι στο Φως» Χάρης Ρώμας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρούλα Αλεξανδρή, Χρήστος Κιάκος και Ελπινίκη Παπαγιαννάκη και η τέως δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη για τα ΚΑΠΗ Ευγενία Κατούφα.

Οι τυχεροί/ές που κέρδισαν τα φλουριά της πίτας θα συμμετάσχουν δωρεάν στην 7ημερη εκδρομή, η οποία οργανώνεται ετησίως για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.