Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 03:16

Λήξη συναγερμού: Βρέθηκε σώα η 87χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Νέο Ψυχικό

Η περιπέτεια της κας Καλλιόπης Καλογερά έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Καλογερά, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα, η 87χρονη χάθηκε τη Δευτέρα 7/12/2020, από το σπίτι της στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, όταν βγήκε για να ψωνίσει στην κοντινή λαϊκή αγορά και δεν επέστρεψε. 

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της Τρίτης 8/12/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή της. 

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού, το μεσημέρι της Τετάρτης 9/12/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Κοινωνική Λειτουργός του Νοσοκομείου ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, που είχε δει το SILVER ALERT, αναγνώρισε την ηλικιωμένη και ενημέρωσε την υπηρεσία SILVER ALERT, ότι η ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει τα στοιχεία των οικείων της. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς, η πληροφορία διασταυρώθηκε και η κα Καλλιόπη επέστρεψε στην οικογένειά της!

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.