Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 19:03

Η εταιρεία “Βίκος” στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου

Στο πλευρό του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλανδρίου βρίσκεται από τις αρχές Οκτωβρίου και η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος». Η εταιρεία απαντώντας άμεσα σε σχετικό αίτημα συνδρομής της κοινωνικής δομής του Δήμου, πρόσφερε μεγάλες ποσότητες νερών και αναψυκτικών, εγκαινιάζοντας μια σημαντική συνεργασία.

Με σχετική του ανακοίνωση το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την άμεση απόκριση και τη γενναιόδωρη προσφορά της και την καλωσορίζει στους υποστηρικτές της δράσης του, ο κατάλογος των οποίων, μεταξύ επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών, διευρύνεται διαρκώς.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται καθημερινά χορηγίες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως και σε προσωπικά είδη (ένδυσης, υπόδησης, οικιακής χρήσης κ.λπ.), τα οποία παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Κοινωνικό Παντοπωλείο - Συσσίτιο
τηλ.: 210-6899918, 210-6856805
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δ/νση: Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, Χαλάνδρι


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.