Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 09:32

Φροντιστήριο εν-τάξη Χαλάνδρι: Διαδικτυακό σεμινάριο διαχείρισης χρόνου και τεχνικών μελέτης

Μαθαίνω να διαβάζω σωστά

Όπως κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο, διοργανώνουμε στα εκπαιδευτήρια εν-τάξη σεμινάρια τεχνικών μελέτης και ορθής διαχείρισης χρόνου.

Γνωρίζουμε ότι η βελτίωση κάθε μαθητή στηρίζεται τόσο στη συνεχή αξιολόγηση της προσπάθειάς του, όσο και στον οργανωμένο σχεδιασμό της. Από την άλλη, η συνειδητή επιλογή στόχου βοηθά τους μαθητές να μην αποπροσανατολίζονται από το όραμα της προσωπικής τους επιτυχίας.

Επιδιώκουμε, λοιπόν, να συνειδητοποιήσουν οι μαθητές μας ότι οι στόχοι και οι προσδοκίες της νέας σχολικής χρονιάς μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα, εφόσον γνωρίζουν:

  • διάφορες τεχνικές τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν στη μελέτη τους,
  • βασικές αρχές για την αποτελεσματική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου τους,
  • τρόπους ορθού σχεδιασμού ενός προγράμματος μελέτης.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, τα συγκεκριμένα σεμινάρια δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Η μετάδοσή τους θα γίνει διαδικτυακά μέσα από το κανάλι μας στο youtube.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε ζωντανά το σεμινάριό μας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. ή 12:00 στο κανάλι μας στο youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCz12xop0KMieocwEmLpeTzg

Σας περιμένουμε όλους!

Φροντιστήριο εν-τάξη Χαλάνδρι
Χαϊμαντά & Αριστοτέλους 40, Χαλάνδρι 152 34
τηλ. 210-6850850
www.en-taksi.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Εν-τάξη Φροντιστήρια Χαλάνδρι

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.