Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 03:58

Αυτόματα συστήματα απολύμανσης στα κολυμβητήρια του Δήμου Χαλανδρίου

Η Διεύθυνση Παιδείας, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ενισχύει τα μέτρα προστασίας των αθλούμενων στα αθλητικά κέντρα του Δήμου με την τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων απολύμανσης για χέρια και πόδια.

Τα αυτόματα συστήματα απολύμανσης τοποθετήθηκαν στα κολυμβητήρια των αθλητικών κέντρων «Νίκος Πέρκιζας» και «Παύλος Παπαγιαννόπουλος».

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Μαυρουδής επισήμανε: «Ο Δήμος Χαλανδρίου προσπαθεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, με όσα μέσα διαθέτει και το περιορισμένο -λόγω νομοθετικών περιορισμών- προσωπικό, να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία των πολιτών. Σ’ αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να τηρούν κατά την προέλευσή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η Διεύθυνση Αθλητισμού.

»Τα σωματεία της πόλης επίσης πρέπει να συνδράμουν με τη σχολαστική τήρηση των πρωτοκόλλων που έχουν λάβει από τον Δήμο και τις Ομοσπονδίες τους. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα!».


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.