Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:56

Φροντιστήριο εν-τάξη Χαλάνδρι: Το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης

Στην αρχή κάθε σχολικού έτους παραδίδεται σε γονείς και μαθητές το ετήσιο πρόγραμμα διαγωνισμάτων προσομοίωσης, το οποίο αναρτάται και στον πίνακα ανακοινώσεων του φροντιστηρίου.

Η διαδικασία των διαγωνισμάτων διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα αφενός γιατί παρακολουθείται η εκπαιδευτική πορεία κάθε μαθητή έγκυρα και αξιόπιστα και, αφετέρου, επειδή τα διαγωνίσματα αποτελούν εξαιρετικό εργαλείο για την απόκτηση εμπειρίας στις γραπτές εξετάσεις.

Πριν από κάθε διαγώνισμα προγραμματίζεται ένα επιπλέον μάθημα στο οποίο οι μαθητές λύνουν τις τελευταίες απορίες τους και γενικότερα ενισχύουν την επανάληψή τους. Το προπαρασκευαστικό μάθημα πραγματοποιείται από τον καθηγητή του τμήματος.

Για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021 έχουν προγραμματιστεί 25 διαγωνίσματα, εναρμονισμένα σε επίπεδο με τις Τράπεζες Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας και με τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Δείτε το πρόγραμμα: https://www.en-taksi.gr/frontistiria/diagonismata.php 

Φροντιστήριο εν-τάξη Χαλάνδρι
Χαϊμαντά & Αριστοτέλους 40, Χαλάνδρι 152 34
τηλ. 210-6850850
www.en-taksi.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Εν-τάξη Φροντιστήρια Χαλάνδρι


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.