Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 08:35

Σκυλίτσα παρατημένη και τραυματισμένη βρέθηκε από φιλόζωη κυρία στο Χαλάνδρι

Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα Abandoned & Forgotten στο Facebook, τη θλιβερή "περιπέτεια" μιας σκυλίτσας, που βρέθηκε στο Χαλάνδρι εγκαταλελειμμένη και σοβαρά τραυματισμένη από κορδόνι που ήταν τυλιγμένο στον λαιμό της. Ευτυχώς, φιλόζωη κυρία βρήκε τη σκυλίτσα και τη μετέφερε σε κλινική, όπου έγινε περιποίηση της πληγής της και όχι μόνο... Η μικρούλα σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη να βρει νέο φιλόξενο, αυτή τη φορά, σπιτάκι.

Ακολουθεί το post της σελίδας:

«Το κακόμοιρο αυτό πλάσμα βρέθηκε στο Χαλάνδρι από φιλόζωη κυρία η οποία ευτυχώς το πήρε μαζί της και το μετέφερε σε κλινική. Η μικρούλα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχει ένα μεγάλο τραύμα σε όλο της το λαιμό. Μέσα στην πληγή βρέθηκε κορδόνι, οπότε οι γιατροί υποθέτουν πως από μωρό την είχαν δεμένη κι όσο μεγάλωνε αυτό έμπαινε μέσα στο δέρμα της και δημιούργησε αυτό το τραύμα. Γεμάτη τσιμπούρια, ψύλλους, κόπρανα και τζίβες.

Έγινε εξωτερική και εσωτερική αποπαρασίτωση, κουρεύτηκε, έκανε μπάνιο κι έγινε περιποίηση της πληγής. Πάρθηκαν δείγματα αίματος για εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες. Έφαγε με πάρα πολύ όρεξη κι ήπιε νεράκι. Θα νοσηλευτεί μέχρι να επουλώσει το τραύμα, όμως παράλληλα θα ψάχνουμε ένα σπιτάκι γι' αυτό το πλάσμα!

Η μικρούλα ζυγίζει 5 κιλάκια και υπολογίζεται 8-12 μηνών. Έδινε φιλάκια στους γιατρούς, κουνούσε ουρά κι ήταν πολύ συνεργάσιμη κατά τη διάρκεια της περιποίησης.

Θα δοθεί στειρωμένη και με την προϋπόθεση της τοποθέτησης microchip από τον νέο κηδεμόνα.

Τηλ. Επικ. 6982005800 - Φένια».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.