Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 15:54

Πιάτσα Καλαμάκι: Οι δύο λέξεις που χρειάζεται να ξέρεις όταν αναζητάς το τέλειο σουβλάκι!

Στο Πιάτσα Καλαμάκι, δεν είναι μόνο η ποιότητα του κρέατος που θα σε ξαφνιάσει. Είναι κυρίως η ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής, αλλά και οι δεκάδες επιλογές γεύσεων.

Αρκεί να πούμε ότι θα βρεις 80 (μάλιστα 80!) διαφορετικές προτάσεις στα τυλιχτά! Διότι εκτός από τις κλασικές και αγαπημένες επιλογές, εδώ υπάρχει και αυτό το «κάτι παραπάνω». Όπως, ένα τυλιχτό με μοσχαρίσιο μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα για παράδειγμα, ή το “Drunk Pitta” με γύρο χοιρινό, πατάτες, ντομάτα, σος τσένταρ, μπέικον και Jack Daniel’s sauce!

Για το τυλιχτό σου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε έξι διαφορετικές αφράτες πίτες: παραδοσιακή πίτα, πίτα σάντουιτς, κυπριακή πίτα, πίτα ολικής άλεσης, γλυκιά πίτα ζέας με κομματάκια σοκολάτας, ή πίτα καλαμποκιού (που είναι και το best seller). Ιδιαίτερα εντυπωσιακό όμως είναι το λαχταριστό θρακόψωμο, ένα καρβελάκι ψωμί σιγοψημένο στη θράκα, γεμάτο με όλες τις λιχουδιές που μπορείς να φανταστείς (γύρο, καλαμάκια, μπέικον, τυρί gouda), που δίκαια θεωρείται ο πρωταθλητής του street food!

Και δίπλα σε όλα αυτά, βάλε τις μαμαδίσιες τηγανητές πατάτες, τα χορταστικά burger, τα φαλάφελ, τις μερίδες extra large, τα μπιφτέκια, τα φιλετάκια και τα μπουτάκια κοτόπουλου στα κάρβουνα, την t-bone μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και άλλα πολλά!

Το καινούριο Πιάτσα Καλαμάκι στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη 17, αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα αισθητικής, με προσεγμένη διακόσμηση, άπλετο χώρο εσωτερικά και εξωτερικά και χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα και εργονομία. Η γνωστή ποιότητα και ποσότητα των λαχταριστών εδεσμάτων που προσφέρει, είναι και εδώ ιδιαίτερα αισθητή. Μετρώντας μόνο 10 μέρες ζωής, έχει ήδη κατορθώσει να γίνει αγαπημένο στέκι των κατοίκων της περιοχής, προσελκύοντας και μια μεγάλη μερίδα του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού κόσμου της πόλης!

Τους ξενύχτηδες θα ικανοποιήσει και το ευρύ ωράριο του delivery! Κυριακή - Πέμπτη 12:00 - 02:00 και Παρασκευή - Σάββατο 12:00-04:00.

1. Νέα Σμύρνη, 2ας Μαΐου 34 (κεντρική πλατεία), τηλ. 210-9343023, piatsakalamaki-neasmirni.gr
2. Χαλάνδρι, Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), τηλ. 210-6801555, 
piatsakalamaki-chalandri.gr
3. Κυψέλη, Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), τηλ. 210-8612195, 
piatsakalamaki-fokionos.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.