Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 22:28

Το Χαλάνδρι από ψηλά πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Δείτε εντυπωσιακή λήψη video με drone από κεντρικές αρτηρίες του Χαλανδρίου (Δουκίσσης Πλακεντίας, Παπανικολή, Αγίας Παρασκευής και πλατεία Κέννεντυ) στις 15:40 το απόγευμα της Κυριακής 22 Μαρτίου, δύο ώρες πριν ανακοινωθούν τα μέτρα της Κυβέρνησης για την απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, προς αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Ο δημιουργός του video CHRIS.P σημειώνει:

«Δύσκολες ώρες για τη χώρα μας. Από σήμερα 23/3 απαγορεύεται η κυκλοφορία και μόνο με ειδική άδεια θα μπορείς να βγαίνεις έξω. Αυτό το video έγινε το απόγευμα της Κυριακής 22/3 με σκοπό να δείξει ότι πάρα τον κίνδυνο να κυκλοφορήσεις, η κίνηση σε δρόμους του Χαλανδρίου ήταν αρκετή. Έτσι μετά και την μαζική έξοδο την Παρασκευή και αφού κάποιοι πολίτες δεν ήθελαν να καταλάβουν το κρίσιμο της κατάστασης, η κυβέρνηση πήρε νέα μέτρα. Έτσι ανακοινώθηκε το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Μακάρι να μην ζήσουμε χειρότερες μέρες. Καλή Δύναμη σε όλους και παραμένουμε σπίτι!».

Το Myxalandri.gr ευχαριστεί τον CHRIS.P - LifeAfterGravity για την παραχώρηση της φωτογραφίας και την άδεια δημοσίευσης του video.


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.