Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:06

Αποκριάτικα δρώμενα από όλη την Ελλάδα στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στο πνεύμα των Αποκριών οργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία του Δήμου, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης. Πρόκειται για το ετήσιο αντάμωμα των πολιτιστικών συλλόγων του Χαλανδρίου, που παρουσιάζουν χορούς, τραγούδια και αναβιώνουν αποκριάτικα δρώμενα από όλη την Ελλάδα.

Η γιορτή, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη, ξεκινάει στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου. Συμμετέχουν το Ίδρυμα Π. Ζήση, το Λύκειο Ελληνίδων (παράρτημα Χαλανδρίου), η Ένωση Ηπειρωτών, ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Τεγεάτες» και ο Σύλλογος Μικρασιατών Χαλανδρίου «Ρίζες».

Τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων θα πλαισιώσει η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Παναγιώτη Λάλεζα. Με κορυφαίους σολίστ, ο καταξιωμένος εκφραστής της παραδοσιακής μας μουσικής θα προσφέρει στους παριστάμενους ένα μοναδικό γλέντι με χορό και τραγούδι.

Θα προσφερθούν εδέσματα και κρασί.

Η γιορτή θα ανοίξει το πρωί του Σαββάτου, στις 11:30, με τη Φιλαρμονική και την Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Χαλανδρίου που θα παρουσιάσουν μελωδίες στο πνεύμα των ημερών.

Αναβάλλεται η συναυλία της Φιλαρμονικής στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Αναβάλλεται, λόγω των καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο, στις 11:30, συναυλία της Φιλαρμονικής και της Πολυφωνικής Χορωδίας του Δήμου Χαλανδρίου, στην κεντρική πλατεία.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.