Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 01:38

“Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”: Πολυπληθής και ζεστή η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας

Στην κατάμεστη (παρά το δριμύ ψύχος) αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”.

"Η ζεστή υποδοχή και τα χαρούμενα πρόσωπα των ανθρώπων μας αποτέλεσαν τα κυρίαρχα στοιχεία της βραδιάς", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. Ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος Μάνος Κρανίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην “πορεία νικηφόρας διεύρυνσης” του Συνδυασμού και Κίνησης Πολιτών από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ενώ πραγματοποίησε μία σύντομη αποτίμηση του ουσιαστικού έργου της παράταξης, από τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου.

Στάθηκε ιδιαίτερα στον εποικοδομητικό χαρακτήρα των παρεμβάσεων της δημοτικής παράταξης, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο πρώτο εξάμηνο της δημοτικής θητείας και επανέλαβε την αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία της παράταξης απέναντι στα προβλήματα του Χαλανδρίου, με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης, πέραν προσωπικών και πολιτικών επιδιώξεων.

Η δημοτική παράταξη ευχαριστεί ιδιαίτερα:

  • την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής κύρια Λουκία Κεφαλογιάννη
  • τους αυτοδιοικητικούς φίλους από άλλους Δήμους και
  • τους εκπροσώπους παρατάξεων και σωματείων του Χαλανδρίου

που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή της.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.