Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:57

Μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη από τον δήμαρχο Χαλανδρίου στον εορτασμό των Θεοφανείων

Μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη έστειλε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Νίκος Πέρκιζας».

Την ευχή και την ελπίδα να ζήσουμε ένα ειρηνικό 2020 εξέφρασε ο Σίμος Ρούσσος, τονίζοντας τη σημασία της παγκόσμιας ειρήνης, τη στιγμή που τα σύννεφα του πολέμου μαζεύονται απειλητικά στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά τους εργαζόμενους στον Δήμο, οι οποίοι είναι σε επιφυλακή τις τελευταίες ημέρες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να συνδράμουν τους συμπολίτες μας.

Κατά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, που τέλεσε ο π. Αθανάσιος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλήθος παιδιών από τις ακαδημίες κολύμβησης του Δήμου βούτηξαν για τον Σταυρό, παρά το τσουχτερό κρύο.

Ο τυχερός που έπιασε τον Σταυρό είναι ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Βίκτωρας Συφαλάκης, ο οποίος φοιτά επί σειρά ετών στις ακαδημίες του Δήμου.

Η τελετή έκλεισε με μια εξαιρετική επίδειξη από την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Συλλόγου Νηρέας Χαλανδρίου, ενώ τον εορταστικό τόνο έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Χάρης Μαυρουδής συγχάρηκε όλα τα παιδιά που αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για τον Σταυρό. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν ανακοίνωσε και η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας.

Τον εορτασμό των Θεοφανείων στον Δήμο Χαλανδρίου τίμησαν με την παρουσία τους ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Σπύρος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Λυμπεράτος, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Μαυρουδής, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών Σέργιος Γκάκας, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη. Παρέστησαν επίσης ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» Μάνος Κρανίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία» Άγγελος Νταβίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Τσιάμπας, Γιώργος Θέος, Καλλιόπη Κρανίδη και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κατερίνα Παλάσκα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.