Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 21:17

Γιορτινές μελωδίες από τη Φιλαρμονική Χαλανδρίου "πλημμύρισαν" το δημαρχείο

«...Κι αρχή καλός μας χρόνος...»

Με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής αποχαιρέτησαν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Χαλανδρίου το 2019 και αντάλλαξαν όμορφες ευχές για τη νέα χρονιά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την καθημερινή προσπάθειά τους και ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία, χαρά και δημιουργία.

Νωρίτερα, δέχτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Παναγιώτη Λάλιο, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου και επαναβεβαίωσε την πρόθεση του Συλλόγου να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σχέση με το έργο των ραδιοερασιτεχνών.

«...Καλήν ημέραν άρχοντες...»

Χαρμόσυνες μελωδίες, κάλαντα και ευχές πλημμύρισαν το δημαρχείο Χαλανδρίου και την παραμονή των Χριστουγέννων. Στο γραφείο δημάρχου βρέθηκαν σπουδάστριες του Δημόσιου ΙΕΚ Χαλανδρίου, η Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας 60+ αλλά και μέλη του Λαογραφικού Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Τεγεάτες», που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα με τους ήχους της τσαμπούνας και του ταμπούρλου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στην ανακοίνωσή του εύχεται: «Καλή και Δημιουργική Χρονιά με ζεστασιά, αγάπη και αλληλεγγύη!».


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.