Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:52

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ και του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη στο 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τον αντιπρόεδρο Κώστα Μαμουλή, τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Νίκο Σιαδήμα, καθώς και μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου και του Πολιτικού Συμβουλίου της Οργάνωσης επισκέφθηκαν το 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο πλαίσιο της καμπάνιας με τίτλο «Το σχολείο που θες».

Στην προσπάθεια για τη διαμόρφωση μιας πρότασης για την αναδιαμόρφωση του προγράμματος σπουδών, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί συναντήσεις με αρμόδιους φορείς και μαθητές προκειμένου η πρότασή της να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και τις απαιτήσεις των μαθητών.

Ο υφυπουργός μαζί με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ συνομίλησαν με τους μαθητές του σχολείου και τους καθηγητές τους για τα ζητήματα της ανάδειξης και προώθησης του αθλητικού πνεύματος, τη διαμόρφωση μιας υγειούς αθλητικής παιδείας που θα βασίζεται στις αρχές του συναγωνισμού και του εθελοντισμού, τα ζητήματα των υποδομών και τις πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να ληφθούν για τη βελτίωση της αθλητικής παιδείας στην εκπαίδευση.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης απευθυνόμενος στους μαθητές είπε: «Θέλω για σας το σχολείο να αποκτήσει ενδιαφέρον. Να μπορείτε να κάνετε κάτι που εγώ δεν μπορώ. Να δείτε μαζί με έναν φίλο σας που υποστηρίζει άλλη ομάδα μαζί έναν αγώνα στο γήπεδο. Να φύγετε από το σχολείο και να ξέρετε ότι ο εθελοντισμός έχει σώσει ανθρώπους και ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα υγεία. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για εσάς».

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.