Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 03:30

Μyxalandri.gr: Νέα εποχή.

Στο Μyxalandri.gr πιστεύουμε ότι η διαρκής εξέλιξη είναι προαπαιτούμενο για να μπορούμε να είμαστε σε συνεχή επαφή με τους αναγνώστες μας. Πιστεύουμε ότι η ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη των ανθρώπων που ζουν, εργάζονται και βγαίνουν στο Χαλάνδρι, αποτελεί δέσμευση για μας ώστε να βελτιώνουμε συνέχεια το πιο πετυχημένο μέσο της πόλης, που πλέον ανήκει σε όλους μας.

Όλο αυτό το διάστημα μελετούμε σταθερά τις προτιμήσεις των αναγνωστών μας και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τις παρατηρήσεις τους.

Έτσι, σήμερα μπορούμε να σας παρουσιάσουμε το ολοκαίνουργιο Μyxalandri.gr. Έναν διαδραστικό ιστότοπο πολύπλευρης και αμφίδρομης ενημέρωσης που χωρίς να χάσει τον αρχικό του χαρακτήρα προσαρμόζεται στη νέα εποχή.

Όπως μας λέει ο εμπνευστής και δημιουργός της σελίδας, εικαστικός, graphic & web designer Ορέστης Π. Κύρτσης: «Η ανανέωση του Μyxalandri.gr ήταν κάτι που είχε ωριμάσει εδώ και πολύ καιρό. Αποτελούσε όμως προσωπικό στοίχημα για μένα να σχεδιάσω από την αρχή μια πολύ λειτουργική και αισθητικά άρτια σελίδα όπου η εμπειρία της πλοήγησης θα συνδυάζεται με την αμεσότητα της ύλης. Ήθελα να κρατήσω τον παιχνιδιάρικο και νεανικό χαρακτήρα, έχοντας όμως ενσωματώσει τις πιο πετυχημένες εφαρμογές των ενημερωτικών ιστοσελίδων διεθνώς - και αυτό ήταν μια πρόκληση που απαίτησε πολλή μελέτη και ατελείωτη δουλειά».

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να μας δικαιώσει, ώστε το Μyxalandri.gr να γίνει ακόμη πιο αγαπητό, αποτελώντας πάντα την πρώτη επιλογή της ενημέρωσης, αλλά και προπαντός: τη φωνή όλων μας.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.