Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 18:10

Φίλοι Περιβάλλοντος-Πάτημα Χαλανδρίου: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την αδιαπραγμάτευτη αντίρρηση τους εξέφρασαν, στις 09.11.2019, κάτοικοι - μέλη του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ», ενώπιον της Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα Λουκίας Κεφαλογιάννη, ως προς τη δημιουργία εγκαταστάσεων σχετικών με απορρίμματα, εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου, στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Εκφράσθηκαν εύλογοι προβληματισμοί για τη θέση του ΧΕΥ 9 δίπλα στον τερματικό του μετρό και του προαστιακού, αλλά και δίπλα σε κατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία βρέθηκε στον ΧΕΥ 9 και αφού διεπίστωσε όλες τις δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύσσονται πέριξ αυτού, ενημερώθηκε πλήρως για το τεράστιο πρόβλημα που έχει προξενήσει η Δημοτική Αρχή στην τοπική κοινωνία και συμφώνησε ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί στον Χ.Ε.Υ. 9 ΣΜΑ, ΚΔΑΥ, πάρκινγκ απορριμματοφόρων και εγκαταστάσεις καθαριότητας και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των κατοίκων, που είναι οι άμεσα θιγόμενοι.

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, για την άμεση ανταπόκριση της στην πρόσκληση και την κατανόηση του μείζονος ζητήματος, που μας απασχολεί.

Εκ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»

Γιώργος Ανδρικόπουλος,
Πρόεδρος Δ.Σ.

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.