Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 20:37

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Vodafone, στο Χαλάνδρι

Η ENGIE τοποθέτησε έναν διπλό σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά γραφεία της Vodafone, στο Χαλάνδρι, προωθώντας τις καινοτόμες λύσεις ηλεκτροκίνησης.

Με αυτή την ενέργεια, προσφέρει στους εργαζομένους και τους επισκέπτες της Vodafone την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και στους «πράσινους» τρόπους κινητικότητας.

Ο σταθμός φόρτισης είναι ένας διπλός φορτιστής της εταιρείας EVBox. Πρόκειται για την κορυφαία παγκοσμίως Ολλανδική εταιρεία κατασκευής σταθμών φόρτισης και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης, η οποία αποτελεί από το 2017 μέλος του Ομίλου ENGIE. Ο σταθμός φόρτισης που τοποθετήθηκε είναι το μοντέλο BusinessLine, με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων.

Η Vodafone δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη βιώσιμη κινητικότητα και στις καλές πρακτικές προς το περιβάλλον. Στις πολλές δράσεις της, έρχεται να προστεθεί και η «στροφή» που κάνει προς την ηλεκτροκίνηση με την ενέργειά της αυτή, δηλαδή την τοποθέτηση του διπλού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της EVBox.

vodafone engie xalandri 2

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.