Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:35

Φωτογραφίες από την εισβολή συμμορίας με ΙΧ σε κατάστημα στο Χαλάνδρι

Μία εισβολή με κλεμμένο αυτοκίνητο σε κατάστημα με μηχανές στο Χαλάνδρι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece με φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Η κλοπή είχε γίνει στις 2 Οκτωβρίου και είναι μια από τις 11 περιπτώσεις όπου οι δράστες χρησιμοποίησαν Ι.Χ. για να σπάσουν την κεντρική βιτρίνα του καταστήματος και να μπουν στο εσωτερικό του. Χωρίς να χάσουν χρόνο αρπάξαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό που ξεπερνούσε τις 14.000 ευρώ.

Οι ζημιές που προκάλεσαν στο κατάστημα ήταν σημαντικές. Φεύγοντας, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο στο σημείο και εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα το οποίο οδηγούσε συνεργός τους.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψή τους, ήταν συνολικά έξι τα μέλη της συμμορίας, ανάμεσα σε αυτούς και δυο ανήλικοι. Συνολικά είχαν κάνει 40 κλοπές, ενώ στόχος τους είχε γίνει και ένα θέατρο στην Καλλιθέα.

Όλοι τους ήταν σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις. Οι Αρχές τους εντόπισαν από DNA και αποτυπώματα που είχαν αφήσει στα κλεμμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για τις εισβολές και συνέχεια τα εγκατέλειπαν στο σημείο όπου είχαν «χτυπήσει».

xalandri eisbolh ix 3

xalandri eisbolh ix

Πηγή: www.cnn.gr

Δείτε στο video τις δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διαρρήξεις καταστημάτων με εμβολισμό και θραύση του υαλοπίνακα με τη χρήση κλεμμένων αυτοκίνητων: 

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.