Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 04:45

Τρόμος στη Βορειοανατολική Αττική από αδίστακτες συμμορίες Ρομά (video)

klopes xalandri law

Δυο σκληρές συμμορίες Ρομά έχουν εξελιχτεί σε καθημερινό εφιάλτη των κατοίκων και των επιχειρηματιών περιοχών της Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς «χτυπούν» συστηματικά σπίτια και καταστήματα. Με περισσό θράσος, εμφανίζονται στον κατά περίπτωση στόχο τους και αφού αφαιρέσουν τη λεία τους αποχωρούν, χρησιμοποιώντας συνήθως τα ίδια οχήματα.

Η μία ομάδα, που χρησιμοποιεί για τις εγκληματικές της ενέργειες όχημα μάρκας Mazda, συνηθίζει να επιτίθεται σε στόχους κατά μήκος του άξονα της Εθνικής Οδού από τη Λυκόβρυση μέχρι το Καπανδρίτι.

Η δεύτερη ομάδα, που δρα με ένα τζιπ τύπου Audi μεγάλου κυβισμού, επιλέγει να «χτυπάει» στα Μεσόγεια κατά μήκος της Αττικής Οδού.

Η σπείρα με το Audi έχει κάνει τουλάχιστον δύο επιβεβαιωμένες ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα, η μία στη Λ. Πεντέλης στα Βριλήσσια και η άλλη στο Χαλάνδρι.

Οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ότι έχουν «ταυτοποιήσει» τις δύο σπείρες που λυμαίνονται την βορειοανατολική Αττική, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες του Law&Order, θεωρείται πολύ πιθανό ότι απαρτίζονται από άτομα που αποφυλακίστηκαν με την αλλαγή του ποινικού κώδικα το καλοκαίρι.

Το L&O εξασφάλισε οπτικό υλικό από τις επιθέσεις ομάδων Ρομά τόσο σε βενζινάδικα όσο και σε εμπορικές επιχειρήσεις. 

Με καλυμμένα πρόσωπα οι αδίστακτοι εισβολείς σηκώνουν με τη βία και απομακρύνουν τον υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή, προχωρώντας στην αρπαγή των προϊόντων. 

Στο στόχαστρο της συμμορίας με το Mazda μπήκαν ακόμη και οι εγκαταστάσεις της Green Cola, στον Άγιο Στέφανο, από όπου και το βίντεο που εξασφάλισε το L&O. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση των Ρομά έχει κινητοποιήσει τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ ενώ αυξάνονται και τα αιτήματα των ανδρών του σώματος που ζητούν ενίσχυση των πόρων ώστε να μπει τέλος στη δράση των δύο συμμοριών. 

Πηγή: lawandorder.gr

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.