Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 03:09

Ανάδειξη μελών Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φίλοι Περιβάλλοντος - Πάτημα Χαλανδρίου"

xey 9 pathma xalandriou

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ»:

Μεγάλη συμμετοχή είχε η εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ». Οι ψηφίσαντες έφθασαν τους 211 και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους Γ. Ανδρικόπουλο (Πρόεδρος), Α. Ασπρογέρακα (Αντιπρόεδρος), Λ. Λιτσάκη-Σταθοπούλου (Γραμματέας), Α. Παπαδημητρίου (Μέλος), Λ. Ταταρίδη (Ταμίας), καθώς και στους αναπληρωματικούς Λ. Λίντζο, Ι. Παρασκευά, Ε. Αφαλωνιάτη, Γ. Σκαλκώτο και Β. Αρχιμανδρίτη.

Κεντρικό ζήτημα αποτελεί για τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο η άμεση διακοπή κάθε ενέργειας σχετικής με ΣΜΑ, ΚΔΑΥ και αμαξοστάσιο απορριμματοφόρων εντός του Χ.Ε.Υ. 9. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τους κατοίκους από την υποβάθμιση μιας περιοχής, όπου έχουν ανεγερθεί κατοικίες, έχουν στηθεί επιχειρήσεις και έχουν δημιουργηθεί τα θεμέλια μίας κοινωνίας με σεβασμό στον άνθρωπο. Σε αυτήν την περιοχή δεν χωρούν ούτε βιομηχανικές εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης απορριμμάτων και διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών, ούτε χώροι στάθμευσης απορριμματοφόρων.

Είναι αίτημα και ταυτόχρονα εύλογη απαίτηση των κατοίκων να δοθεί η δέουσα προσοχή στο εν λόγω ζήτημα και να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να απομακρυνθεί, οριστικά, η σκιά των απορριμμάτων. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από σχολικές υποδομές, από χώρους πρασίνου και από δομές που θα είναι φιλικές προς τον πολίτη. Ο Χ.Ε.Υ. 9, που βρίσκεται σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της περιοχής μας, μπορεί να καταστεί ένας χώρος, που θα αναβαθμίζει, όχι μόνο το Πάτημα Χαλανδρίου, αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Χαλανδρίου. Ας αδράξουμε την ευκαιρία και ας αξιοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα, προς όφελος των παιδιών μας.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.