Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Kατασκευή αγωγών ομβρίων επί της οδού Καλογρέζης, στο Χαλάνδρι

on .

kalogrezhs xalandri

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, ξεκινάει η κατασκευή της 2ης φάσης του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία οδών Καλογρέζης και 25ης Μαρτίου» με την κατασκευή του αγωγού ομβρίων επί της οδού Καλογρέζης από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου έως την οδό 25ης Μαρτίου, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλανδρίου.

Στη φάση αυτή του έργου, δηλαδή από τις 11 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η εκσκαφή και η τοποθέτηση του αγωγού ομβρίων υδάτων, στο εν λόγω τμήμα, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό, της οδού Καλογρέζης όλο το εικοσιτετράωρο, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου (των κατοίκων για τους χώρους στάθμευσης και κατά περίπτωση τροφοδοσίας).
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Ανδρέα Παπανδρέου και θα ήθελαν να στρίψουν στην Καλογρέζης με προορισμό την 25ης Μαρτίου θα γίνεται πλέον είτε αριστερά στη Σόλωνος είτε αριστερά στην Κολοκοτρώνη.
  • Στο τμήμα της οδού Καλογρέζης που θα πραγματοποιηθεί το έργο, θα απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων, για όλο το εικοσιτετράωρο.
  • Στη διασταύρωση των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Καλογρέζης θα τοποθετηθούν πινακίδες διευθέτησης κυκλοφορίας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ζητούμε την κατανόηση σας και θυμίζουμε ότι η ενόχληση είναι προσωρινή αλλά τα έργα είναι μόνιμα.

Πληροφορίες: 2132023972, 2132023976, 21320230952, 213 2023971

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον χάρτη