Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Έναρξη έργου ανάπλασης της οδού Σωκράτους σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας

on .

swkratous xalandri

Έναρξη έργου διαμόρφωσης της οδού Σωκράτους στο Χαλάνδρι σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας από Σοφοκλή Βενιζέλου έως Ανδρέα Παπανδρέου

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 ξεκινάει η κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση στην οδό Σωκράτους από την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου έως την οδό Ανδρέα Παπανδρέου», όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλανδρίου.

Στη φάση αυτή του έργου, από τις 11 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η εκσκαφή και η τοποθέτηση του αγωγού ομβρίων υδάτων, στο εν λόγω τμήμα, θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα αυτό, της οδού Σωκράτους για όλο το εικοσιτετράωρο, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, των κατοίκων με ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης και κατά περίπτωση οχήματα τροφοδοσίας ή ΕΛΤΑ.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται προς το κέντρο του Χαλανδρίου από την οδό Σωκράτους, θα πραγματοποιείται ως εξής:
  • αριστερά στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου,
  • δεξιά στην οδό Σόλωνος,
  • δεξιά στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και στη συνέχεια κανονικά ως έχει και σήμερα.
  • Στο τμήμα της οδού Σωκράτους που θα πραγματοποιηθεί η ανάπλαση-διαμόρφωση, θα απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων, για όλο το εικοσιτετράωρο.
  • Στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Σωκράτους θα τοποθετηθούν πινακίδες διευθέτησης κυκλοφορίας του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ζητούμε την κατανόησή σας και θυμίζουμε ότι η ενόχληση είναι προσωρινή αλλά τα έργα είναι μόνιμα.

Πληροφορίες: 2132023952, 2132023961, 21320230978, 213 2023971 

Για να δείτε τη ρύθμιση αναλυτικά πατήστε εδώ

Για να δείτε το τελικό σχεδιο ανάπλασης πατήστε εδώ