Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 23:53

Ξεκινάει το Καλοκαίρι στο Χαλάνδρι

june weather 3 6

Η 1η Ιουνίου, σηματοδοτεί την ημερολογιακή έναρξη του Καλοκαιριού, και ο καιρός, αποκτά, σταδιακά, ολοένα και πιο "καλοκαιρινή" χροιά. Όπως συνέβαινε και τις προηγούμενες εβδομάδες, η μετάβαση στη θερμότερη εποχή θα συνεχίσει να γίνεται με ήπιο ρυθμό, με αρκετές εναλλαγές στον καιρό και χωρίς ακραίες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία.

Μέχρι και την Πέμπτη, ο καιρός στο Χαλάνδρι θα διατηρηθεί άστατος και δροσερός, με διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και διάσπαρτες νεφώσεις, που κατά τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώνουν και χωρίς ισχυρούς ανέμους. Κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών, υπάρχει περιορισμένο ενδεχόμενο να σημειωθούν βροχές ή/και καταιγίδες περιορισμένης διάρκειας.

Από την Παρασκευή, προβλέπεται σταθεροποίηση των καιρικών συνθηκών, ηλιοφάνεια κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της ημέρας και άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο οπότε και δεν αποκλείεται οι μέγιστες τιμές να φτάσουν κοντά στα επίπεδα των 35°C, κάνοντας για πρώτη φορά εφέτος, το αίσθημα της ζέστης αρκετά έντονο και προδιαθέτοντας για εξόρμηση σε παραλίες. 

Καλή εβδομάδα!

Γεώργιος Παπακωστόπουλος
Αναλυτής-προγνώστης καιρού / Συντονιστής προγνώσεων καιρού SiMeteo.gr

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.