Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 11:07

Θερινή Προετοιμασία 2019 στο φροντιστήριο εν-τάξη Χαλάνδρι

therina en taxh xalandri

Βάλε στόχο και ξεκίνα από νωρίς

Βάλε στόχο και ξεκίνα από νωρίς την προσπάθειά σου!

Η θερινή προετοιμασία αποτελεί βασικό παράγοντα μιας επιτυχημένης εκπαιδευτικής πορείας και τελικά την είσοδο του μαθητή σε σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της πρώτης επιλογής.

Η θερινή προετοιμασία παίζει καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα διότι:

α) Σωστός προγραμματισμός μελέτης

β) Κάλυψη μεγάλου μέρους της ύλης ανά μάθημα

γ) Κάλυψη εκπαιδευτικών κενών, εφόσον υπάρχουν, από παλαιότερες τάξεις

Έτσι, την επόμενη σχολική χρονιά, καλύπτεται έγκαιρα η ύλη και μένει άπλετος χρόνος για επαναλήψεις, ώστε ο μαθητής γεμάτος αυτοπεποίθηση και γνώσεις να πετύχει τους εκπαιδευτικούς του στόχους.

  • Α’ Λυκείου

Στα θερινά της Α’ Λυκείου, ο μαθητής καλύπτει τα κενά του γυμνασίου και αποκτά τα εφόδια εκείνα που θα τον καταστήσουν ικανό να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ολοένα και πιο απαιτητικό λύκειο. Η θερινή προετοιμασία της Α’ Λυκείου έχει διάρκεια 4 εβδομάδων (έναρξη 13/6 λήξη 12/7).

  • Β’ Λυκείου

Από τη Β’ Λυκείου, αρχίζει η εξειδίκευση και μπαίνουμε πλέον σε τροχιά πανελληνίων. Για τον λόγο αυτό κρίνεται επιτακτική η παρακολούθηση των θερινών τμημάτων μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Στο διάστημα αυτό, ο μαθητής απαλλαγμένος πλέον από το φορτωμένο σχολικό πρόγραμμα είναι σε θέση να διαβάσει πιο συστηματικά και να ενταχθεί ομαλά στην ύλη της Β’ Λυκείου. Η θερινή προετοιμασία της Β’ Λυκείου έχει διάρκεια 4 εβδομάδων (έναρξη 13/6 λήξη 12/7).

  • Γ’ Λυκείου

Τέλος αναμφισβήτητα, η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινάει από το καλοκαίρι. Η εκμετάλλευση των θερινών ωρών απαλλάσσει τον μαθητή από περιττό άγχος αφού εξασφαλίζει την έγκαιρη και σε βάθος κάλυψη της ύλης. Η θερινή προετοιμασία της Γ’ Λυκείου έχει διάρκεια 6 εβδομάδων (έναρξη 13/6 λήξη 19/7 και 26/8 μέχρι 31/8).

Θερινή προετοιμασία 2019

Φροντιστήριο εν-τάξη
Χαϊμαντά & Αριστοτέλους 40, Χαλάνδρι 152 34
τηλ. 210-6850850
www.en-taksi.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.