Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 04:43

Δήλωση του συνδυασμού του Μάνου Κρανίδη "Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023"

Αγαπητοί φίλοι,
συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Μετά το πέρας της προεκλογικής περιόδου και της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μας:

  • τους 3.668 ενεργούς πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους,
  • τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τις οικογένειές τους,
  • τους δεκάδες εθελοντές μας και τις οικογένειές τους,
  • όλους του πολίτες του Χαλανδρίου που συμμετείχαν στη γιορτή της Δημοκρατίας.

Είναι οι άνθρωποι που δημιούργησαν, μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες, ένα νέο Ενεργό Ρεύμα Πολιτών ώστε να γίνει το Χαλάνδρι κορυφαίος Δήμος σε ποιότητα ζωής, και έκαναν φωτεινότερο και ελπιδοφόρο τον Ορίζοντα του Χαλανδρίου!

Είναι οι άνθρωποι αυτοί που τους σφίξαμε το χέρι με Σεβασμό και Ήθος από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το Ρεύμα Πολιτών “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”. Τους γνωρίσαμε στις ξεχασμένες γειτονιές του Χαλανδρίου, στις λαϊκές αγορές της πόλης, στο ιστορικό εμπορικό κέντρο, στους χώρους εργασίας τους, στα πάρκα, στη Ρεματιά, σε όλο το Χαλάνδρι. Συζητήσαμε ουσιαστικά και διεξοδικά, καταλάβαμε και καταγράψαμε τα προβλήματά τους, προτείναμε ρεαλιστικές λύσεις μέσω του Προγράμματός μας και ζητήσαμε να μας εμπιστευτούν. Το έκαναν με τον πιο πειστικό τρόπο!

Είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που δικαίωσαν εμφατικά το έργο και την προσφορά του Επικεφαλής του Συνδυασμού, Μάνου Κρανίδη, ως ενεργού πολίτη, Δημοτικού Συμβούλου, πρώην Αντιδημάρχου και Υποψηφίου Δημάρχου.

Θα λειτουργήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως μία συμπαγής, μάχιμη ομάδα με μπροστάρηδες τους 5 Δημοτικούς Συμβούλους και την ομάδα υποψηφίων του Συνδυασμού. Μια ομάδα δυναμικών, ενεργών, καταξιωμένων και μάχιμων πολιτών.

Θα αποτελέσουμε τον πιο ενεργό, δυναμικό και ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας και επίλυσης των προβλημάτων των πολιτών.

Θα είμαστε ο πόλος συσπείρωσης απέναντι στα διαχρονικά και άλυτα προβλήματα, καθώς και στις σοβαρές ελλείψεις και λάθη της τελευταίας πενταετίας.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ξεκάθαρα απέναντι στην αυταρχική συμπεριφορά και φιλοσοφία, στις απαξιωτικές μεθοδεύσεις, στην έλλειψη πραγματικής συνεργασίας και σύνθεσης της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Είμαστε η ασπίδα απέναντι σε λογικές διαίρεσης και αναστολής λύσεων, απέναντι σε καθεστωτικές συμπεριφορές εντός και εκτός του Δημαρχιακού μεγάρου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει. Στην εποχή της Απλής Αναλογικής απαιτείται κοινή λογική, σύνθεση απόψεων και εύρεση λύσεων για το καλό της πόλης που αγαπάμε.

Είμαστε οι πρωταγωνιστές του αγώνα για ένα Καλύτερο Αύριο Για Όλους του Πολίτες του Χαλανδρίου, χωρίς αποκλεισμούς, με μια νέα σύγχρονη φιλοσοφία πράξης.

Πάμε δυναμικά, πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Ενεργοί Πολίτες, για ένα Σπουδαίο Χαλάνδρι!

Ευχαριστούμε θερμά!

“Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023”

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.