Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 09:37

Δήλωση Νίκου Πράσσου για τα εκλογικά αποτελέσματα

menw xalandri prassos logo

Δήλωση του κ. Νίκου Πράσσου, επικεφαλής του συνδυασμού "Μένω στο Χαλάνδρι", για τα εκλογικά αποτελέσματα: 

Φίλες και φίλοι - αγαπητοί συμπολίτες,

Τα στελέχη, οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι» θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας εντολή εκπροσώπησης στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που πίστεψαν και στήριξαν έναν Συνδυασμό νέο, ανεξάρτητο, δημοκρατικό, καθαρά αυτοδιοικητικό, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις: Μία γνήσια έκφραση της Κοινωνίας των Πολιτών.

Προσωπικά νιώθω και δηλώνω ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Συνδυασμό όσο και για την στάση που όλοι μας συνειδητά κρατήσαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να μείνουμε μακριά από τις μικρές και ανούσιες αντιπαραθέσεις, τις οποίες συχνά συναντά κανείς στις προεκλογικές αναμετρήσεις.

Πορευτήκαμε όλο αυτό το διάστημα με τιμιότητα, σοβαρότητα, ακεραιότητα και μοναδικό μας όπλο την αγάπη μας για τον τόπο μας. Καταθέσαμε ένα Πρόγραμμα προοδευτικό, το οποίο συγκροτήσαμε συλλογικά και στο οποίο όλοι μας πιστεύουμε βαθιά.

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τους επικεφαλής των δύο Συνδυασμών που περνούν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο μας, κ.κ. Ρούσσο και Κουράση και να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και στο μέλλον, βασιζόμενοι στις αρχές μας και με γνώμονά μας το καλύτερο για τον τόπο μας και τους δημότες του Χαλανδρίου.

Μένουμε πιστοί στο όραμά μας
Μένουμε πιστοί στο Χαλάνδρι

Για τον Συνδυασμό
"Μένω στο Χαλάνδρι"
Νίκος Πράσσος

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.