Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 14:53

Η MINERVA στο Χαλάνδρι

minerva xalandri 1

Στο κατάστημα της MINERVA, Πλάτωνος 6, στο Χαλάνδρι, θα βρείτε εσώρουχα και πιζάμες για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, με τη γνωστή ποιότητα της MINERVA, που όλοι γνωρίζετε και έχετε αγαπήσει.

Το Πάσχα έφτασε και εσείς ψάχνετε ξεχωριστά και οικονομικά δώρα για τους αγαπημένους σας; Επισκεφτείτε το κατάστημα MINERVA και επωφεληθείτε με -20% έκπτωση σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά everyday εσώρουχα (η έκπτωση ισχύει σε επιλεγμένους κωδικούς). Εσώρουχα από τα πιο ποιοτικά και υποαλλεργικά υφάσματα από βαμβάκι. Βαμβάκι φυσικό και μαλακό, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Με αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Μην ξεχνάτε για λίγες μόνο ημέρες, κάνοντας συνδυαστικές αγορές εσωρούχων και πιζαμών, κερδίζετε!

Με αγορές εσωρούχων MINERVA για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί αξίας 20€ και άνω, κερδίζετε έκπτωση -10% σε αγορά μιας πιζάμας της νέας collection και -20% σε αγορές δύο πιζαμών και άνω.

Ενώ, τα MINERVAKIA πάνε διακοπές από νωρίς και σας προσφέρουν τις πιο χαμηλές τιμές στη νέα καλοκαιρινή συλλογή εσωρούχων για το παιδί και το βρέφος. Η συλλογή περιλαμβάνει slip, boxer και φανελάκια στα πιο καλοκαιρινά χρώματα και τυπώματα που θα λατρέψει κάθε παιδί! Χωρίς πλαϊνές ραφές, για άνεση αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, αφού δε χάνουν τη φόρμα τους.

Η MINERVA θέτει ως πρωταρχικό στόχο, τη διατήρηση της ποιότητας που όλοι γνωρίζετε και έχετε αγαπήσει. Διαθέτει, το Oeko-Tex Standard 100, ένα διεθνές και ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και αναφέρεται σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Μ’ αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται ότι τα προϊόντα της MINERVA παράγονται, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς, με στόχο την προστασία της υγείας σας.

Επωφεληθείτε, από τις χαμηλές τιμές και αγοράστε ποιοτικά!

*η έκπτωση ισχύει σε επιλεγμένους κωδικούς και στις πολυσυσκευασίες

Θυμηθείτε, κάνοντας αγορές κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, διπλασιάζετε τους πόντους της Club Card σας!

Κατάστημα MINERVA, Πλάτωνος 6, Χαλάνδρι

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.