Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:43

Η ΝΔ Χαλανδρίου για τις αντιδράσεις σχετικά με την εκπροσώπησή της στην παρέλαση

tente giwta stefani

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Nέας Δημοκρατίας Χαλανδρίου για τις αντιδράσεις σχετικά με την εκπροσώπησή της στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για τις αντιδράσεις τόσο του Δημάρχου, όσο και Δημοτικών Παρατάξεων για την ...κατά τα λεγόμενα και γραφόμενα εκ μέρους τους, εκπροσώπηση της ΔΗΜ.ΤΟ. Χαλανδρίου από τον κ. Μουζάκη, τον οποίο και "βάπτισαν" χρυσαυγίτη. Επειδή, η αλήθεια είναι μία και πέραν πάσης αμφισβήτησης και επειδή η παράταξή μας έχει μάθει πάνω σε αυτή και μόνο να επιχειρηματολογεί, θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο Δ.Σ. της ΔΗΜ.ΤΟ. Χαλανδρίου, ελήφθη η απόφαση η Τοπική να εκπροσωπηθεί στις εορταστικές Εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, από το τακτικό μέλος του Δ.Σ. κα Γιώτα Τέντε, η οποία θα κατέθετε και το στεφάνι μετά τη Δοξολογία. Εκεί έκλεινε και η παρουσία της παράταξής μας στις τελετές της επετείου. Όπως όλοι γνωρίζουν, ουδέποτε ως Ν.Δ. και σε βάθος χρόνου, θελήσαμε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή των επισήμων, ούτε κατά τον πανηγυρικό της ημέρας, ούτε στη μαθητική παρέλαση, κατά την οποία για μια ακόμη χρονιά απολαύσαμε τα παιδιά μας, να μας κάνουν περήφανους.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μπαίνοντας σε μια μακρά προεκλογική περίοδο με τέσσερις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις ο καθένας δοκιμάζει τα όπλα του. Αλλού το ψέμα και η υπερβολή, αλλού η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας να επιστρέψει η χώρα στην ανάπτυξη, σε μέρες φωτεινότερες, σε μέρες καλύτερες, που χρωστάμε πρώτα πρώτα στα παιδιά μας.

Η Ν.Δ. αποτελεί πια μονόδρομο για τον τόπο!!

Σχετικά άρθρα:

ΚΚΕ Χαλανδρίου: καταγγέλλουμε την παρουσία γνωστού χρυσαυγίτη στη μαθητική παρέλαση

Δήλωση του δημάρχου Χαλανδρίου για την ανακοίνωση του ΚΚΕ

Η πρωτοβουλία "Χαλάνδρι Ενάντια" για την παρουσία Μουζάκη στην παρέλαση

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.