Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 04:41

Φωταγωγήθηκε το Χαλάνδρι - Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

xmas xal 2

Την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σήμανε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος στην εκδήλωση φωταγώγησης της πόλης που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν κάλαντα από την παιδική χορωδία και τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου, πυροτεχνήματα, μασκότ, ξυλοπόδαρους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

xmas xal 3

Με γνώμονα το παιδί, μια λιλιπούτεια χριστουγεννιάτικη πολιτεία εγκαταστάθηκε στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου. Δωρεάν Carousel, μηχανοκίνητα αλογάκια, δράσεις στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, παιδικές παραστάσεις, η Masa και ο Αρκούδος και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν αυτές τις ημέρες στη Χριστουγεννιάτικη πλατεία του Χαλανδρίου.  

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργεί καθημερινά μαζί με Χριστουγεννιάτικη αγορά στην οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να ψωνίζουν χριστουγεννιάτικα και άλλα είδη. Ειδικό περίπτερο διατίθεται σε κοινωνικούς φορείς (Χαμόγελο του Παιδιού, Κ.Ι.Δ.Χ, Κοινωνικό Παντοπωλείο, ΚοινΣΕπ, Σύλλογος Φίλων των Ζώων, στην προσπάθεια του Δήμου να αναδείξει την αλληλεγγύη που είναι τόσο σημαντική στις ημέρες μας.

Tο εορταστικό πρόγραμμα: 

programma xmas xalandri

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, η προγραμματισμένη παράσταση του Cirko Cachivache αναβάλλεται για την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.