Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:20

Όταν ισχύει ο κανόνας του "δεν βαριέσαι" στο Χαλάνδρι

diagrammiseis xalandri f

Φωτογραφία του αναγνώστη του Myxalandri.gr Γ.Γ., για το "σουρεαλιστικό" παρκάρισμα στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Γρηγ. Γυφτόπουλου στο κέντρο του Χαλανδρίου, όπου εργάτες ξεκίνησαν να βάφουν τις διαγραμμίσεις μέχρι που υποχρεώθηκαν να σταματήσουν όταν έφτασαν στο όχημα. Πώς άλλωστε θα μπορούσαν να βάψουν κάτω από αυτό; Άραγε πόσες ώρες αναγκάστηκαν να περιμένουν τον ασυνείδητο οδηγό να το απομακρύνει;

To σχόλιο του αναγνώστη μας:

"Όταν ισχύει ο κανόνας του «δεν βαριέσαι».

Στις κίτρινες διαγραμμίσεις απαγορεύεται ακόμα και η στιγμιαία στάση, όχι μόνο η στάθμευση.

Οι εργάτες του Δήμου δεν είχαν ακόμα τελειώσει τις γραμμές (βλέπετε τον κουβά με την κίτρινη μπογιά στην εικόνα), όταν ο συμπολίτης μας άφησε το αυτοκίνητό του εκεί που τον βόλευε.

Αν οι εργάτες είχαν λίγο επιθετικό χιούμορ, θα μπορούσαν να κάνουν το αυτοκίνητο ριγέ, με κίτρινες λωρίδες".

parkarisma gyftopoulou 2

*** 

Ακολουθούν δύο φωτογραφίες της αναγνώστριάς μας Ε.Κ. 

Η πρώτη είναι από παράνομα παρκαρισμένο όχημα ακριβώς στον διάδρομο των πεζών, στο Πάρκο Αρχιμανδρίτη Ιλαρίωνα Γκαβέα στο Κάτω Χαλάνδρι.

plateia agiwn anargyrwn xalandri

Η δεύτερη, από μοτοσυκλέτες παράνομα παρκαρισμένες επάνω στα πεζοδρόμια της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι, την ώρα της παρέλασης που τόσος κόσμος είχε συρρεύσει στο κέντρο, ενώ όπως επισημαίνει, στη διασταύρωση με την οδό Σωκράτους υπάρχει και σκάμμα για κάποια έργα σε υπόγειους αγωγούς, όπου δεν υπάρχει πινακίδα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ ή κάτι τέτοιο.

andrea papandreou swkratous xalandri

***

Τρεις φωτογραφίες από παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Προφήτη Ηλία στο Πολύδροσο Χαλανδρίου μας στέλνει η αναγνώστριά μας Σ.Μ.:

profhth hlia polydroso xalandriou

profhth hlia polydroso xalandriou 2

profhth hlia polydroso xalandriou 3

***

Δημοσιεύουμε φωτογραφίες παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι την στιγμή της ασφαλτρόστωσης, από τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook της κας Ελένης Χριστούλη, Αντιδημάρχου Διοικητικών-Οικονοµικών-Κοινωνικής Μέριµνας του Δήμου Χαλανδρίου, με το ακόλουθο σχόλιό της:

"Κι ενώ η Περιφέρεια Αττικής ασφαλτοστρώνει την Ανδρέα Παπανδρέου στο κέντρο του Χαλανδρίου και οι εργαζόμενοι δουλεύουν πυρετωδώς τις νύχτες για να προλάβουν να ολοκληρώσουν ένα δύσκολο έργο χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία για τους δημότες, βρέθηκε ο έξυπνος που κατόρθωσε να περάσει τις απαγορευτηκές κορδέλες, τις κορίνες και τα διάφορα εμπόδια και πάρκαρε την κουτσουλιά του μέσα στον δρόμο!!!! Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για να απομακρύνουν το παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Βλέπαμε με τον Δήμαρχο, αφωνοι , τον δρόμο άδειο και κλειστό από την Παπανικολή μέχρι την Δούρου και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με τον τύπο που δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο γύρω του, που δεν τον εντυπωσίασε η ερημια του δρόμου αν μη τι άλλο!!! Ευτυχώς που δεν έχουμε Καιάδα. στο Χαλάνδρι. Άνετα και αβασάνιστα θα το εσπρωχνα ως εκεί...".

asfaltostrwsh xalandri 1

asfaltostrwsh xalandri 2

asfaltostrwsh xalandri 3

***

Άλλο ένα παράνομο παρκάρισμα στην οδό Προφήτη Ηλία στο Χαλάνδρι, στάλθηκε από τον αναγνώστη μας Κ.Ρ.:

profhth hlia xalandri 28 3

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.