Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 12:09

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην εκδήλωση της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ στο Χαλάνδρι

pegkapny xalandri zhsh

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 η Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π.- Ν.Υ. (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών - Νοητικά Υστερούντων) οργάνωσε μία μουσική εκδήλωση στο Ίδρυμα Ζήση για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου συνέβαλε με το να διαθέσει τη Λαϊκή Ορχήστρα της Φιλαρμονικής, που μαζί με τη χορωδία της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ έδωσαν μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παρευρέθησαν 300 άτομα και το λόγο εκφώνησε ο Πρόεδρος της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ κος Όμηρος Εμμανουηλίδης, που μετά κάλεσε για έναν χαιρετισμό κατά σειρά τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου κο Σέργιο Γκάκα, την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας Βριλησσίων κα Βούλα Λάμπρου-Αρσένη, τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κο Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Ειδική Γραμματέα Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων κα Φωτεινή Παντιώρα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Φώτη Χρυσικό, τη Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κα Σοφία Βούλτεψη και την εκπρόσωπο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κα Κούλα Ιωάννου.

Την εκδήλωση έκλεισε η Λαϊκή Ορχήστρα με την ευγενική προσφορά του τραγουδιστή Γιάννη Θωμόπουλου σε τραγούδια λαϊκά, που ενθουσίασαν τους ωφελούμενους της ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ, αλλά και τους παρευρισκόμενους.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.