Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 11:01

Ο Σταύρος Τζαναβάρας αναλαμβάνει νέος προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου

Μετά την παραίτηση του Νίκου Τζώτζιου από την τεχνική ηγεσία της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου, ο Σταύρος Τζαναβάρας αναλαμβάνει νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της ΑΕ Χαλανδρίου:

«Έναν πρωταθλητή επέλεξε η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας. Ο Σταύρος Τζαναβάρας είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου που μετά την Ελλάς Ποντίων με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣ Πειραιά τη σεζόν 2021-2022 και τη Χαραυγή αποδέχθηκε την πρόταση των διοικούντων της ομάδας μας.

Ο Κορίνθιος προπονητής που ως παίκτης αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες με τον Ιωνικό, τη Δόξα Δράμας, τα Χανιά καθώς και με τα χρώματα του Αιολικού & του Φωστήρα, έχει διατελέσει συνεργάτης του Μάντζιου στον Λεβαδειακό και είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, κάτι που ταιριάζει με τη φιλοσοφία της δις Πρωταθλήτριας ΑΕ Χαλανδρίου.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζουν τον Σταύρο στην οικογένειά της και του εύχονται να δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑ».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.