Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 12:24

Πρωταθλήτρια και στο Χάντμπολ η ΑΕ Χαλανδρίου!

Η ΑΕ Χαλανδρίου πέτυχε μεγάλη νίκη με 26-21 (ημ. 13-7) μέσα στο Κορωπί πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο Νότο, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο τη μεγαλειώδη φετινή της πορεία προς την Α2!!!

Με εξασφαλισμένη την άνοδο από την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Δραγάζη επιβλήθηκε με την αύρα του πρωταθλητή στη νεανική κι αξιόμαχη ομάδα του Κορωπίου στο γήπεδο της και μία αγωνιστική πριν το τέλος των μπαράζ, εξασφάλισε και τον τίτλο του πρωταθλητή, άξια και χωρίς καμία αμφισβήτηση σε ολόκληρη τη σεζόν!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Από το πρώτο λεπτό η ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ έδειξε την κλάση της και ξεκίνησε με σκορ 11-2 (!), με τερματοφύλακα τον… μικρό μας, Γιώργο Παμποράκη που έκανε εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με την άμυνα και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της στην επίθεση (παρότι έπαιζε τραυματίας ο πρώτος μας σκόρερ, Ιάσωνας Στεφανίτσης)- με κορυφαίους τους Κουτσόπουλο (5 γκολ) και Παπαδάκη (4) και σούπερ συνεργασίες μεταξύ τους-, έθεσε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Η αλλαγή άμυνας του «Παπασιδέρη» σε 5-1, βοήθησε τους γηπεδούχους να μειώσουν σε 11-6 αλλά ο έλεγχος του αγώνα παρέμενε στα χέρια του Χαλανδρίου ως το τέλος του ημιχρόνου με 13-7 υπέρ του.

Το Κορωπί μπήκε πιο αποφασισμένο στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας πάση θυσία τη νίκη για να πλησιάσει περισσότερο στην άνοδο στην Α2 και να συντροφεύσει το Χαλάνδρι.

Μείωσε σε 15-12 εκμεταλλευόμενο την ολιγόλεπτη ολιγωρία της ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, αλλά ως εκεί.

Η είσοδος του αρχηγού μας και MVP της χρονιάς, Τάσου Τσακνή, έδωσε στην ομάδα μας την ώθηση για να ξεκινήσει μία νέα αντεπίθεση και πράγματι αυτό συνέβη.

Νικολαΐδης, Βούλγαρης και Κετιμές ενεργοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τρία γκολ έκαστος, η διαφορά πήγε και πάλι σε επίπεδα απόλυτης ασφάλειας (23-16, 24-19) και το τέλος του αγώνα βρήκε την ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ θριαμβεύτρια με 26-21 και τους παίκτες να πανηγυρίζουν μαζί με τον πρόεδρο, Αλέξη Θανασά, την περήφανη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκλαβενίτης-Βήτας.

ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ: (Ντράγκαν Γιάντσα): Τσιβρανίδης, Σουρλαντζής, Γιάντσα Ντ. 1, Σκουρλής 1, Κώνστας, Ιβάν 1, Κουμασίτης, Καμαρινόπουλος 1, Παπαδόπουλος 1, Αλεξανδρής, Προφής 5, Αναγνώστου, Γκεμπαρόφσκι, Καραγιάννης 10, Κιούσης 1, Τάτσης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: (Γιώργος Δραγάζης): Τσακνής, Ρουμελιώτης, Μουλάκης, Κουτσόπουλος 6, Θεοφιλάτος 1, Στεφανίτσης 2, Μηνιώτης, Παπαδάκης 5, Δερμάνης, Κετιμές 3, Νικολαΐδης 5, Βούλγαρης 4, Παμποράκης, Δραγάζης, Νικολίνταης.

• Για τη 2η θέση που οδηγεί στην Α2 θα «μονομαχήσουν» στην τελευταία αγωνιστική (8-9 Απριλίου) ο Ηλυσιακός που θα υποδεχτεί τον Παπαδιδέρη. Με νίκη ή ισοπαλία κερδίζει την άνοδο η ομάδα των Ιλισίων, ενώ το Κορωπί προβιβάζεται μόνο με δική του νίκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αγ.    Τερμ.    Βαθμ.

1. ΑΕ Χαλανδρίου 5    127-112    9
2. Ηλυσιακός 5    127-132    5
………………………………………………………………………………
3. Παπασιδέρης Κορωπίου 5    135-135    4
4. Ιδομενέας Γαλατά 5    133-143    2

Άρθρο: Δημήτρης Μιναρετζής

Πηγή: www.halandrifc.gr

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.