Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 15:13

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Aπόλλωνα Χαλανδρίου με τα Σούρμενα (βίντεο)

Σούρμενα - Απόλλων Χαλανδρίου 0-1 

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Απόλλωνας, με 1-0 στο Ελληνικό επί των Σουρμένων, μία παραδοσιακά δυνατή ομάδα της κατηγορίας, που αδικείται ξεκάθαρα από τη βαθμολογική της θέση.

Είναι κάποιες νίκες που έχουν διαφορετική βαρύτητα. Νίκες που σε μεγαλώνουν, ως ομάδα και ως παίκτες, σε καταξιώνουν και, το κυριότερο, σε επιβραβεύουν για την επιμονή στο πλάνο σου.

Με 9 στους 11 παίκτες του αρχικού σχήματος βγαλμένους από τα «σπλάχνα» μας και με την ίδια φιλοσοφία παιχνιδιού, ανεξάρτητα αν απέναντι υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ένας αντίπαλος που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί, ο Απόλλωνας κατέκτησε ένα από τα σπουδαιότερα διπλά του στα χρόνια που βρίσκεται στην Α’ Αθηνών.

«Χρυσός» σκόρερ στο 16′ ο 18χρονος Τάσος Παγώνης, που πήρε την πάσα από τον Μήτρου και αφού απέφυγε τον αντίπαλό του, πλάσαρε στην κλειστή γωνία τον τερματοφύλακα, από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο υπόλοιπο παιχνίδι, τα Σούρμενα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και ήταν η ομάδα που, μέχρι τώρα, μας πίεσε περισσότερο από κάθε άλλη, έστω κι αν δεν έβγαλε μεγάλο αριθμό καθαρών ευκαιριών. Οποτε χρειάστηκε, πάντως, ο Καλλιαμπάκος δήλωσε «παρών».

Ταυτόχρονα οι γηπεδούχοι άφηναν πολλούς χώρους, που οφείλαμε να τους είχαμε εκμεταλλευτεί για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ. Αυτό δεν ήρθε αλλά με αυτοθυσία και πολύ τρέξιμο, η ομάδα μας κράτησε το μηδέν.

Η χαρά μας για τη συγκεκριμένη νίκη είναι μεγάλη, όμως σε ένα πρωτάθλημα σαν το φετινό, δεν επιτρέπονται εφησυχασμοί. Κάθε ματς είναι δύσκολο αλλά και κάθε ματς μπορεί να σου δώσει βαθμούς.

Πριν τη φιλοξενία της γειτονικής Αγίας Παρασκευής (Κυριακή 1/11) μεσολαβεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ατταλο, στο γήπεδο του Γαλατσίου (Τετάρτη 28/10, 14:30).

Δύο πολύ απαιτητικά ματς για την «πιτσιρικαρία» μας, κόντρα σε ομάδες που «χτίστηκαν» για να ανέβουν στη Γ’ Εθνική.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης (49′ Παπαδόπουλος), Ψάλλας, Παστρικός (61′ λ.τρ. Μπράχο), Αγκόλι, Κούτσιας (49′ Πανδής), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Μήτρου (80′ Λέλεκας), Παγώνης (61′ Αλεξανδράκης). 

Τα καλύτερα στιγμιότυπα και το γκολ από τον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τα Σούρμενα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' Αθηνών 2020-21:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.