Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 16:15

ΑΕ Χαλανδρίου: “Οι αγώνες μας να διεξάγονται ομαλά και να κρίνονται χωρίς προκατάληψη”

H επίσημη ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου για τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Παπάγο:

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Παπάγο με 3-0, αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Αν και η ομάδα μας είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ αλλά και για να ισοφαρίσει στη συνέχεια, παρ’ όλα αυτά γι’ ακόμη μια φορά πληρώνουμε τα δικά μας λάθη.

Μελανό σημείο του αγώνα η προκλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά των βοηθών Τσολακίδη και Κούλη οι οποίοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του ειρωνευόντουσαν και προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τις μητέρες τους στις κερκίδες απειλώντας τες ταυτόχρονα. Κι εκεί γεννάται το ερώτημα πώς μπορούν να διαιτητεύουν ενδελεχώς τον αγώνα και συγχρόνως να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην κερκίδα.

Συγκεκριμένα ο βοηθός κ. Τσολακίδης για ακόμη μια φορά λειτουργεί προκατειλημμένα απέναντι στην ομάδα μας, βάζοντας προσωπικές διαφορές με ποδοσφαιριστές μας να επηρεάσουν την κρίση του. Ας του εξηγήσει κάποιος ότι τις διαφορές μας τις λύνουμε εκτός γηπέδου και δεν εκμεταλλευόμαστε την «εξουσία» που μας έχουν δώσει.

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. της Α.Ε. Χαλανδρίου θέλει να καταγγείλει επίσημα και να διαμαρτυρηθεί γι' αυτές τις συμπεριφορές.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως είναι ανεπιθύμητη και αμφισβητήσιμη κάθε τέτοιου είδους διαιτησία από τους προαναφερόμενους βοηθούς σε μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας. Σκοπός μας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες και να κρίνονται χωρίς προκατάληψη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Χαλάνδρι στα εύκολα... Χαλανδράρα στα δύσκολα !!!

Μια πόλη - Μια ομάδα - Μια οικογένεια

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παπάγου για τη νίκη τους.

Επόμενη αγωνιστική υποδεχόμαστε τον ΑΟ Ιλίου.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νώντας Κουτρομάνος): Κυπραίος Σ., Φουκούλης Α. (84’ Πανταζής Χ.), Λάμπρου Κ., Ντζαβίδας Γ., Δημόπουλος Ν. (65’ Καρβούνης Α.), Μητσόπουλος Κ., Γαλανόπουλος Γ., Παρδάλης Σ. (46’ Σιδέρης Ι.), Φλέγκας Δ. (65’ Παπαμανώλης Μ.), Κατσιούλης Α., Φωτούχος Φ. (53’ Τσιριγώτης Σ.).

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.