Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 14:12

“Χορταστική” πρεμιέρα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου με το δυνατό Περιστέρι (βίντεο)

Απόλλων Χαλανδρίου - ΑΟ Περιστερίου 2-2

Πρώτο επίσημο ματς μετά από 6,5 μήνες και ο Απόλλωνας «γέμισε» όσους φίλους τον παρακολούθησαν από κοντά, σε ένα άκρως χορταστικό 2-2 με τον δυνατό ΑΟ Περιστερίου.

Αν μη τι άλλο ελπιδοφόρο και πολλά υποσχόμενο το ξεκίνημα της ομάδας μας στην τρίτη διαδοχική χρονιά της στα «σαλόνια» της Α’ Αθηνών.

Με 7 «μικρούς» στην 11άδα και συνολικά 14 στην 20άδα, ουσιαστικά με 5 νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα και παρ’ όλα αυτά, ο Απόλλωνας ήταν άκρως ανταγωνιστικός απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα, που πέρσι τερμάτισε 4η.

Ο Μήτρου με δύο υπέροχα σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ έγραψε το 2-0 υπέρ του Απόλλωνα: στο 32′ το πρώτο με πλασέ έπειτα από φανταστική μπαλιά του Κούτσια στην πλάτη της άμυνας, στο 39′ το δεύτερο με καρφωτή κεφαλιά από γλυκιά σέντρα πάρε-βάλε του Νούση.

Ενδιάμεσα, στο 37′, ο 15χρονος Χαραλάμπους αστόχησε ελάχιστα σε τετ α τετ έπειτα από πάσα του Αλεξανδράκη, με τον Απόλλωνα να στέκεται περίφημα σε αυτό το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο η ροή άλλαξε από τη μοναδική παραφωνία του αγώνα, που ήταν ο διαιτητής: πέναλτι σε βουτιά επιτιθέμενου στο 49′ και το Περιστέρι ξαναμπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση του ματς. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 52′, με σουτ στο οποίο πρώτα έβαλε το… χεράκι του ο Καλλιαμπάκος.

Ο αγώνας έγινε γκραν γκινιόλ με ευκαιρίες τόσο για το 3-1 (Κανδεράκης στο 66′ νικήθηκε από κοντά από τον τερματοφύλακα) όσο και για το 2-2, που τελικά ήρθε στο 73′ με κοντινό ριμπάουντ από σουτ εκτός περιοχής και την πρώτη ενστικτώδη απόκρουση του Καλλιαμπάκου.

Κούτσιας στο 80′, Παγώνης στο 89′ και Αλεξανδράκης στο 92′ είχαν την ευκαιρία να δώσουν τη νίκη στην ομάδα μας, αλλά και ο Καλλιαμπάκος στο 93′ αντέδρασε σωστά σε σουτ εκτός περιοχής, με το σκορ τελικά να μην αλλάζει.

Ανεξαρτήτως σκορ, πάντως, ο Απόλλωνας έκανε καλό ντεμπούτο και το σημαντικότερο είναι πως πήρε βοήθειες από όλα τα παιδιά που κλήθηκαν να αγωνιστούν, με μια μαχητική 16άδα με μέσο όρο ηλικίας 20,2!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (62′ Παπαθανάσης), Ψάλλας, Παστρικός, Αγκόλι, Κούτσιας (89′ Μότσιος), Λέλεκας (62′ Κανδεράκης), Χαραλάμπους (79′ Καλημέρης), Μήτρου (62′ Παγώνης), Αλεξανδράκης.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον ΑΟ Περιστερίου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' Αθηνών 2020-21:

Πηγή: apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.