Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:41

Ο Σταύρος Αμανατίδης για 7η συνεχή χρονιά τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕ Χαλανδρίου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον κύριο Σταύρο Αμανατίδη ο οποίος για έβδομη συνεχή χρονιά θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας.

Ο Σταύρος Αμανατίδης με το ήθος του, την αγάπη του για την Ακαδημία και τα παιδιά της Α.Ε. Χαλανδρίου, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια, καθώς και την αντίληψή του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου, αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της ακαδημίας μας.

Μαζί του θα συνεχίσουν οι προπονητές: Γιώργος Βαρδάλας, Στέφανος Τελλίδης, Φωκίωνας Χατζηφόρος, Αντώνης Σάββας και Νίκος Δημόπουλος. Καινούρια μέλη στην οικογένειά μας ο Αλέξανδρος Σταύρου και ο Απόστολος Φουκούλης.

Το έργο του κ. Αμανατίδη και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο έως σήμερα και είναι πλήρως ταυτισμένο με τη φιλοσοφία της ομάδας μας και τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και τον σεβασμό.

Η αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.

Με τη σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο, καθώς και με τη συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αποτελεί στόχο άμεσα στο μέλλον, η στελέχωση του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από τη λειτουργία και φιλοσοφία της ακαδημίας μας.

Η διοίκηση της Α.Ε. Χαλανδρίου εύχεται σε όλη την προπονητική ομάδα καλή συνεργασία για τη νέα χρονιά, με γνώμονα πάντα την αθλητική πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Ο Σταύρος δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της Α.Ε. Χαλανδρίου και ιδιαίτερα τον κύριο Θανασά για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Ήδη με την παρουσία των τμημάτων μας τα τελευταία χρόνια στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, τη μεγάλη συμμετοχή των αθλητών μας στις μεικτές ομάδες της Αθήνας, τη μετακίνησή τους σε μεγάλες ΠΑΕ της Αττικής αλλά ΚΥΡΙΩΣ τη σταδιακή στελέχωση της ανδρικής ομάδας από παιδιά της ακαδημίας μας, στόχοι που έχουμε θέσει εξαρχής, με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο και έτοιμο να συνεχίσω με περισσότερη διάθεση τη συνεργασία μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους προπονητές της ακαδημίας έως σήμερα για την προσπάθεια που καταβάλουν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα!».

Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Θανασάς

Ο Αντιπρόεδρος-Διευθυντής της Ακαδημίας
Παναγιώτης Κορωναίος

Πηγή: halandrifc.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.