Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 17:22

Στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών το βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ημέρα ορόσημο χαρακτηρίζει η διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου τη συμμετοχή της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2 Εθνική Κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Μεγάλη δικαίωση επικρατεί στις τάξεις του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, τόσο από την πλευρά της Διοίκησης, όσο και του προπονητικού team και των αθλητριών του Συλλόγου μας, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει η Προκήρυξη του πρωταθλήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
 
Η Ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Α2, αήττητη στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., μέχρι αυτό να διακοπεί λόγω του Covid-19!
 
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο βασικός στόχος, όπου μαζί με την κατάκτηση του κυπέλλου, για τρίτη φορά, έκανε τη χρονιά ιδιαιτέρα επιτυχημένη!
 
Η Ομάδα μας τη νέα περίοδο θα αναμετρηθεί με τις παρακάτω ομάδες: Α.Ε ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, Α.Ε ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, Α.Σ.Π ΑΠΟΛΛΩΝ, Ο.Φ.Α ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, Α.Ο.Ν ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ, Γ.Π.Σ ΕΡΜΗΣ, Γ.Σ.Κ ΗΡΑΚΛΗΣ, Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ, Γ.Σ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, Ν.Ο.Π ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Π.Α.Κ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, επίσης θα κληθεί να δώσει αγώνες σε Ηράκλειο Κρήτης όπου θα αντιμετωπίσει την Γ.Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και σε Ρέθυμνο που θα αντιμετωπίσει τον Ν.Ο.Π ΡΕΘΥΜΝΟΥ!
 
Η Διοίκηση του Συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει και θα επιδιώξει μια σειρά επαφών με τοπικούς και περιφερειακούς φορείς ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να στηρίξουν τη μεγάλη μας προσπάθεια να αναδείξουμε το γυναικείο βόλεϊ της πόλης μας σε πανελλήνια εμβέλεια, ως ο μοναδικός αθλητικός φορέας που εκπροσωπεί την πόλη του Χαλανδρίου σε αυτό το επίπεδο!
 
Κλείνοντας η Διοίκηση του Συλλόγου μας ευχαριστεί όλους τους συντελεστές των επιτυχιών της Ομάδας μας, και ιδιαίτερα τον Γενικό Αρχηγό κο Βασίλη Καλαντζή για την πολύτιμη συνεισφορά του, αλλά και τον Έφορο του τμήματος κο Σάκη Μαυρίδη που διαχρονικά βοηθά την προσπάθεια της Ομάδας μας!
 
Καλό Ταξίδι...!!!

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.