Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 23:28

Δήμος Χαλανδρίου: Επανέναρξη προπονητικών προγραμμάτων για τους υποψηφίους Πανελλαδικών

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, θα επανεκκινήσουν τα προπονητικά προγράμματα για τους υποψηφίους των ΣΕΦΑΑ και των Παραγωγικών Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για τα αθλήματα στίβου και κολύμβησης.

Ώρες προγραμμάτων:

  • Στίβος:
    Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ανά μία ώρα από 16:00 έως 19:00.
  • Κολύμβηση:
    Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ανά μία ώρα από 15:00 έως 19:00.

Δικαιολογητικά:

Όλοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι-συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά (βάσει του υπ’ αριθμόν 1868/Β/17-5-2020 ΦΕΚ):

  1. Αντίγραφο της Αίτησης/Δήλωσης Συμμετοχής του/της υποψηφίου/ας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Λυκείων 2020 για εισαγωγή στις ανωτέρω σχολές και από την οποία αποδεικνύεται η εξέτασή του/της στα εν λόγω αγωνίσματα.
  2. Ιατρική Βεβαίωση καρδιολόγου ή παθολόγου και Βεβαίωση με σφραγίδα και υπογραφή του ιατρού ο οποίος έχει πραγματοποιήσει την κλινική εξέταση του/της υποψηφίου/ας για COVID-19 και ο οποίος θα διατηρεί το αντίστοιχο ιατρικό ιστορικό στο ιατρείο του (η φόρμα της Ιατρικής Βεβαίωσης μπορεί να βρεθεί στο παρακάτω link: https://gga.gov.gr/images/ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v5.pdf).
  3. Βεβαίωση Φοίτησης στη Γ' Λυκείου.
  4. Αστυνομική Ταυτότητα και φωτοτυπία αυτής.

Όσοι θα εγγραφούν για πρώτη φορά στα παραπάνω προγράμματα, θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα ως άνω έγγραφα (1 έως 4), καθώς και Ιατρική Γνωμάτευση από καρδιολόγο ή παθολόγο, ότι μπορούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα αυτά. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κολύμβησης θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον και Ιατρική Γνωμάτευση από δερματολόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210-6819350.

Διαβάστε σχετικά:

Επαναλειτουργούν τα αθλητικά κέντρα του Δήμου Χαλανδρίου από τις 25 Μαΐου - Ποιες προπονήσεις επιτρέπονται

 

 


X

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να αναδημοσιεύσετε ένα άρθρο παρακαλούμε απευθυνθείτε στο info@myxalandri.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.