Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 09:56

"Εξάσφαιρη" η ΑΕ Χαλανδρίου κόντρα στην Ιεράπολη με χατ-τρικ Κατσιούλη

Ιεράπολη - ΑΕ Χαλανδρίου 0-6

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου σημειώνοντας 6 τέρματα, με τον Αχιλλέα Κατσιούλη να κάνει χατ τρικ, η Α.Ε. Χαλανδρίου κέρδισε εκτός έδρας την Ιεράπολη με 6-0.

Στο 7′ ο Α. Κατσιούλης έκανε το 0-1 μετά από ασίστ του Γ. Γαλανόπουλου, με τον Α. Βαζέχα στο 12′ να κάνει το 0-2, μετά από ασίστ του Δ. Πατσιαβούρα. Στο 27′ ο Γ. Γαλανόπουλος έκανε το 0-3 πάλι από ασίστ του Δ. Πατσιαβούρα, που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 51′ ο Α. Κατσιούλης έκανε το 0-4 από ασίστ του Δ. Πατσιαβούρα, με τον Νίκο Τζήμα στο 65′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 78′ ο Α. Κατσιούλης σημείωσε άλλο ένα τέρμα, μετά από ασίστ του Γ. Γαλανόπουλου, πετυχαίνοντας έτσι χατ τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Ο Νίκος Τζήμας (γεν. 2005) έκανε και το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα. Να του ευχηθούμε καλή αρχή με πολλές επιτυχίες !!!

Συγχαρητήρια σε όλους !!! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οχτώ παιδιά από τις ακαδημίες μας ήταν σήμερα στη 18αδα του ανδρικού τμήματος.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Λαγκαδίτης, Σπάρος, Μανωλιάς (46’ Αρβανιτάκης), Γκίνης, Βέρρας (60’ Μπογδάνος), Δαβιλάς, Μίσκα (46’ Κονσολένας), Πέττας, Τσαπούρης, Καλουδάς (60’ Τόρι), Καρλ.

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Αθανασιάδης): Διαμαντάρας Δημήτρης, Μπέης Κώστας. (46’ Δημόπουλος Θοδωρής γεν. 2004), Λάμπρου Κώστας, Καλογήρου Μανώλης, Δημόπουλος Νίκος (46’ Τζήμας Νίκος), Παπαμανώλης Μάρκος (70’ Κοντοές Γιώργος γεν. 2004), Λουκάς Νίκος, Γαλανόπουλος Γιώργος, Πατσιαβούρας Δημήτρης (60’ Πολυτραμής Γεράσιμος), Κατσιούλης Αχιλλέας, Βαζέχα Αράδιος

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 26/1 ώρα 15:00 υποδεχόμαστε την Αλσούπολη.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα και τα παιδιά μας.

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.