Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:52

"Σκόρπισαν" τον Ηλυσιακό οι Νέες Γυναίκες του Νηρέα Χαλανδρίου

Με το ένα πόδι στην Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών βρίσκεται ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Τα κορίτσια του Νηρέα νίκησαν εύκολα με 21-2 τον Ηλυσιακό, την Παρασκευή (10/1) το βράδυ στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στο ένα και μοναδικό ματς που έγινε για τον Β’ Όμιλο Αττικής, στο τριήμερο των αγώνων της Α’ φάσης της διοργάνωσης (10-12/1).

Απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια για τον συγκεκριμένο Όμιλο (τριών ομάδων, καθώς ο Ιωνικός αποχώρησε), που θα γίνουν το προσεχές Σάββατο (18/1) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”: Αυτό του Νηρέα κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 17:00 το απόγευμα και το Ολυμπιακός - Ηλυσιακός που θα γίνει νωρίτερα, στις 9:00 το πρωί.

Στην Τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του Ομίλου, κάτι που σημαίνει ότι η νίκη του Νηρέα επί του Ηλυσιακού ισοδυναμεί με μισή πρόκριση, ή ακόμα και ολόκληρη, αν στο πρωϊνό ματς του Σαββάτου Ολυμπιακός - Ηλυσιακός επικρατήσουν οι ερυθρόλευκες (που είναι και το πιο πιθανό, καθώς είναι το απόλυτο φαβορί). Στην περίπτωση αυτή στο ματς Ολυμπιακός - Νηρέας Χαλανδρίου θα κριθεί μόνο η πρωτιά, καθώς θα περνούν και οι δύο ομάδες.

ΝΗΡΕΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 21-2

Οκτάλεπτα: 6-0, 6-0, 2-0, 7-2.

Σκόρερ Νηρέα: Παπατριανταφύλλου 1, Μαντουδιώτη 1, Τριχά 2, Κοτσιάφτη 3, Κοβάτσεβιτς Ν. 5, Πάτερου 2, Κάσσαρη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι 4.

Η υπόλοιπη σύνθεση: Λάζαρη, Μπόβαλη, Τορνάρου, Ρουσάκη, Μέμμου, Κοβάτσεβιτς Ύρ.

Προπονήτριες: Ευτυχία Καραγιάννη, Κατερίνα Οικονομοπούλου.

Πηγή: nireashal.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.