Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:22

Μεγάλη νίκη με τρομερή ανατροπή ο Νηρέας Χαλανδρίου τον Πανιώνιο

nhreas xalandriou polo paniwnios

Ο Νηρέας Χαλανδρίου ξεκίνησε νικηφόρα τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α’ Γυναικών με μια εντυπωσιακή ανατροπή στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη πέτυχε σπουδαία νίκη με 12-11 επί του νεοφώτιστου Πανιώνιου, στην πρεμιέρα του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης, παρότι βρέθηκε να χάνει με 11-7, στο 5.35 πριν από τη λήξη του αγώνα και ενώ είχε χάσει και πέναλτι.

Σ’ εκείνο το σημείο ξεκίνησε η αντεπίθεση για την ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, που μείωσε με δύο γκολ σε κόντρα και παραπάνω των Νιαρχάκου και Ιφ. Μαυρωτά. Ο Πανιώνιος, που έχασε την Αποστολίδου με τρίτη αποβολή, δεν μπορούσε να βρει πλέον λύσεις επιθετικά.

Η 14χρονη διεθνής Φωτεινή Τριχά (5 γκολ συνολικά) έγινε η πρωταγωνίστρια για τον Νηρέα και σκόραρε στη συνέχεια σε νέο παραπάνω. Η ανατροπή για τον Νηρέα δεν ήταν μακριά και παρά την απόκρουση της Τζούρκα σε νέα κόντρα των φιλοξενουμένων τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Ο Πανιώνιος κέρδισε αποβολή, όμως το κλέψιμο της Τριχά έφερε την ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε η Νιαρχάκου στην κόντρα, ενώ η ίδια (η Τριχά) με νέο γκολ στην κόντρα διαμόρφωσε το τελικό 12-11, 1.18 πριν από τη λήξη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 11-12

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 5-4, 1-5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 1, Δουρέκα Αδ. 1, Καλογεροπούλου, Αποστολίδου, Τούρου, Κούβδου Ν. 1, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη, Σολανάκη 5, Μήτσου, Ζερβού, Χέλμη 3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά Ιφ. 2, Μαντουδιώτη, Τριχά 5, Ξανθοπούλου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 2, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάτσεβιτς, Πάτερου, Παναγιώτη.

Στον άλλον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου, ο ΝΟ Λάρισας νίκησε, επίσης με ανατροπή, τη ΝΕΠ στην Πάτρα με 8-6. 

Πηγή: nireashal.gr 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.