Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 03:09

Έναρξη τμημάτων Beach Volley από τον Γ.Σ. Χαλανδρίου

beach volley gs xalandriou

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου προσκαλεί να γνωρίσετε ένα από τα συναρπαστικότερα ολυμπιακά αθλήματα, τον βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού και όχι μόνο, μιας και οι προπονήσεις δια μέσου του σωματείου θα διεξάγονται όλο τον χρόνο μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις και περιβάλλον που θα συνδυάζουν την εκγύμναση με τη διασκέδαση.

Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με σκοπό την εκμάθηση, εξάπλωση και διάδοση του Μπιτς Βόλεϊ από εξειδικευμένους προπονητές.

Στις παιδικές και εφηβικές ακαδημίες για αγόρια και κορίτσια καθώς και στα τμήματα ενηλίκων για γυναίκες και άνδρες ακολουθούνται προγράμματα εκμάθησης που βασίζονται στις βασικές και προχωρημένες τεχνικές - τακτικές του Μπιτς Βόλεϊ, γίνεται ερμηνεία των κανονισμών και ακολουθείται μεθοδολογία στη φιλοσοφία του αθλήματος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις των ακαδημιών και ενηλίκων διαρκούν στο βασικό πρόγραμμα μιάμιση ώρα δύο φορές την εβδομάδα.

Πληροφορίες:

  • Στο τηλ.: 693-7744906
  • Μέσω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Από τη σελίδα στο facebook: Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου Επ.Σελ. Βόλεϊ

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.